Intenzívny tréning na spálenie kalórií

Peter Nuota | 10. jún 2024
Intenzívny tréning na spálenie kalórií

Pripravte sa na zážitok, pri ktorom vaše svaly budú horieť od úsilia a vaše nohy budú činiť zázraky!

V tomto tréningu sa nebránime výzvam, pretože vieme, že práve v nich sa skrýva skutočný rast a posilnenie.

Čo nás dnes čaká? 

Mŕtvy ťah s bandom - 15 opakovaní: Tento cvik posilňuje vaše chrbtové svaly a hamstringy, zatiaľ čo zlepšuje stabilitu a vytrvalosť.

Výpad vzad s kolenom k hrudi - 15 opakovaní: Dynamický cvik, ktorý posilňuje svaly dolnej časti tela a zlepšuje rovnováhu a koordináciu.

Drepy s tlakom nad hlavu - 15 opakovaní: Kombinácia drepu a tlaku nad hlavu posilňuje vaše nohy, zadok a ramená, čo vám pomôže dosiahnuť silné a vyvážené telo.

Split squat - 10 opakovaní: Intenzívny cvik, ktorý izoluje svaly stehien a posilňuje ich, zatiaľ čo zlepšuje flexibilitu a stabilitu.

Tip:
Sústreďte sa na správnu techniku aj keď vaše nohy budú horieť od únavy. Práve v týchto chvíľach sa formuje vaše telo a vaša výkonnosť. Držte sa cvičenia a vydajte zo seba to najlepšie. Ten pocit po tréningu, keď cítite, že ste prekonali svoje limity, je nezaplatiteľný a inšpirujúci.
Tak čo, ste pripravení na tento výzvový tréning? Stačí si pripraviť bandy a činku a môžeme začať. Dajte tomu všetko, čo máte, a uvidíte, že vaša snaha sa vám viackrát vráti. Poďme na to, žiadne výhovorky!