Overené postupy a najefektívnejšia cesta k dosiahnutiu cieľa: to všetko našim challengákom poskytuje FIT UP!

Redakcia | 20. máj 2019
fitup, fit štýl challenge, magazín fit štýl, výzva, 6 mesiacov, chudnutie, partneri, výživa, zdravie, cvičenie, fitness, fitko, cvik, workout

Účastníci našej FIT štýl challenge, sa od prvého mája vydali na dlhú cestu za svojou vysnívanou postavou a pevným zdravím. Nikto nečakal, že bude ľahká, práve naopak. Práve preto sme sa chceli spoľahnúť na niekoho, kto nám aj v najťažších chvíľach bude oporou, poradí, podrží a poskytne odborný dohľad.

Toto všetko a navyše skvelý ľudský prístup sme našli práve v sieti fitness centier FIT UP! Táto sieť fitness centier ponúka komfortný priestor na tréning so špičkovou výbavou, v siedmych pobočkách na Slovensku a v Čechách. Samozrejmosťou sú zónovo rozdelené štúdiá, profesionálni tréneri, oddelená časť pre dámy, CROSS UP! zóna, turbo soláriá aj pre nečlenov a jedinečný nápojový Grapivit bar.

Fitká FIT UP sú otvorené denne od 6:00 do 24:00 hod., 365 dní v roku.  V projekte FIT štýl challenge sa práve FIT UP a ich tréneri postarajú o kondíciu a formovanie postavy vybraných klientov.

Katarína Parajňáková, kvalifikovaná trénerka kulturistiky a fitness 1. kvalifikačného stupňa:

Ako bývalá šprintérka sa zameriava na kondičné a funkčné tréningy, tréningy na rozvoj sily, zvýšenie dynamiky a zlepšenia mobility tela. Okrem bežných tréningov na formovanie postavy a redukciu tuku má skúsenosti aj s boxom a pilatesom. Katka, prečo cvičiť pod dohľadom osobného trénera?

Z každodenných skúseností vo fitku, v ktorom trávim viac ako 14 hodín, viem, že cvičenie pod dohľadom trénera je oveľa efektívnejšie z viacerých dôvodov:

a) nesprávna technika cvičenia a jednotlivých cvikov,

b) nesprávne dýchanie, ktoré je dôležité pri cvičení,

c) nesprávne kombinácie a nastavenia cvikov pre jednotlivé svalové partie. Veľa ľudí si myslí, že trénera nepotrebuje. Stačí si pozrieť YouTube, a tam je všetko, ale to je práve tá chyba.

Všetko má svoju postupnosť a každý človek je jedinečný, čo znamená, že ľudia potrebujú tréning adekvátny svojmu fyzickému a zdravotnému stavu. A práve preto je kvalifikovaný tréner veľmi dôležitým článkom pri fyzickom, ale aj psychickom progrese klienta.