Toto sa stalo len po vyše mesiaci FIT štýl challenge! Čo bude ďalej?

Iveta Škrabáková | 13. jún 2019
fitup, fit štýl challenge, magazín fit štýl, výzva, 6 mesiacov, chudnutie, partneri, výživa, zdravie, cvičenie, fitness, fitko, cvik, workout, schudnutie, hmotnosť, váha, úbytok, svet zdravia, bratislava, ružinov, centrum na chudnutie, podpor

Ešte je to len takmer jeden a pol mesiaca a naši účastníci FIT štýl challenge už majú za sebou veľký kus práce. Posledné dni absolvovala kontrolné merania aj ambasádorka projektu Marta Dvorská, ktorá si výzvu skutočne užíva.

Ako je vôbec možné byť vo výzve zameranej na chudnutie a pritom sa tešiť?

Vďaka jedálničkom, ktoré našim účastníkom poskytol a špeciálne na mieru pripravil Svet zdravia totiž nielen, že chudnú zdravo, bez hladu, ale očistili svoj organizmus od škodlivých látok a prekyslenia, ale stravu si dokonca užívajú. Pozrite, ktoré veci im chutia najviac. Fotografie jedál, ktoré účastníci konzumujú si môžete pozrieť v galérii na konci článku.

Samozrejme správne nastavenie sa na zdravý životný štýl si vyžaduje aj aktívny pohyb. Ten našim účastníkom zabezpečuje sieť fitness centier FIT UP!, kde účastníci môžu okrem tréningov so svojimi trénermi chodiť neobmedzene, kedy majú chuť. O tom, že ich to stále baví hovoria práve ich výsledky.

U Marty sa pri tohto-týždňovom meraní a vážení vo Svete zdravia ukázalo, že schudla už 4 kg tuku. Katka, ktorá sa do výzvy vrhla v rámci svojej materskej dovolenky, mala cvičiť pôvodne doma s video cvičebným programom, keďže sa do výzvy pridala ako siedma, z pôvodných 6 plánovaných účastníkov.

Jej motivácia však bola veľká a po zmene niekoľkých okolností, má nakoniec i ona prístup do fitness centra, a rozhodla sa i zaplatiť si osobného trénera. Výsledky na seba nenechali dlho čakať a Katka je už ľahšia o 5 kilogramov, z celkových 10, ktoré mala v pláne. Čo bude teda robiť ďalšie 4 mesiace? Pokračovať, trénovať spevňovať, a utužovať si svoj zdravý životný štýl.

"Schudla som 5 kg a myslím, že to je dosť vidieť, budem si musieť kúpiť nové šortky. Do cieľa mám ďalších 5 kg a potom udržať a spevniť," prezrádza nadšená Katka.

Z účastníkov sa veľmi tešíme, ďakujeme všetkým našim partnerom, ktorí sa do projektu zapojili. Najnovšie sa k nim pridala voda Lucka, ktorá challengákom zabezpečuje počas tréningov dostatočný prísun tekutín.

Aj takto vyzerajú aktuálne taniere účastníkov FIT štýl challenge.

Fotogaléria