Tvrdá práca, poctivosť a skromnosť sa vypláca

Iveta Škrabáková | 21. jún 2019
fitup, fit štýl challenge, magazín fit štýl, výzva, 6 mesiacov, chudnutie, partneri, výživa, zdravie, cvičenie, fitness, fitko, cvik, workout, schudnutie, hmotnosť, váha, úbytok, svet zdravia, bratislava, ružinov, centrum na chudnutie, podpor

Máme tu ďalší dôkaz, že na dobré sa oplatí počkať! Že poctivá práca, pravidelnosť, odhodlanosť a úprimnosť nie je prežitok, ale nástroj ako dosiahnuť to, po čom naozaj túžime. Kto neverí, nech sa presvedčí na vlastné oči.

Maťo z FIT štýl challenge je toho jasným dôkazom. Ešte deň pred začatím výzvy si vychutnával svoje obľúbené nezdravé jedlá a rátal minúty, dokedy ešte môže. To je dnes ale minulosťou. Maťo okrem toho, že je jedným z najvychvaľovanejších účastníkov FIT štýl challenge v okruhu trénerov, nezaháľa ani tam, kde ho ostatní nevidia.

Pozrite si v galérii ako vyzeral na začiatku FIT štýl challenge.

Objektív mu síce veľmi nevonia, no keď je ďaleko od neho, dejú sa veľké veci! Poctivá príprava stravy, tréningy na maximum, pitný režim a odhodlanosť. To sú základné veci, na ktoré Martin nedá dopustiť.

Posledné meranie a váženie je toho jasným dôkazom. Od začiatku FIT štýl challenge sa odľahčil už o 9,2 kilogramov, čo je naozaj krásny výsledok.

Za skvelé výsledky challengákov vďačíme i našim partnerom, a to hlavne Svet zdravia a úžasnej výživovej poradkyni Veronike Hanákovej, sieti fitness centier FIT UP!, kde všetci trénujú, ako aj výživovým doplnkom od spoločnosti Avita.

Nemôžno opomenúť kvalitný pitný režim v podobe pramenitej vody Lucka, z ktorej sa tento týždeň všetci obdarovaní účastníci nesmierne tešili.

Maťo si takto odnáša svoj pitný režim, zatiaľ čo kilá necháva za sebou

Neviete sa už dočkať ďalších noviniek z FIT štýl challenge? Sledujte nás na Instagrame @fitstyl_magazine ako i vo facebookovej skupine FIT štýl challenge, kde nájdete všetky zákulisné informácie z výzvy, aktuálne fotografie a videá.

Fotogaléria