VYHRAJTE TÝŽDŇOVÝ WELLNESS POBYT - Vitajte na štarte výzvy FIT štýl Challenge

Redakcia | 29. apríl 2024
VYHRAJTE TÝŽDŇOVÝ WELLNESS POBYT - Vitajte na štarte výzvy FIT štýl Challenge

Dnes je ten deň, kedy spoločne vstupujeme do vzrušujúcej dvojmesačnej výzvy, ktorá má ambíciu zmeniť váš život. FIT štýl Challenge VITALITY BOOST 2024 je tu pre všetkých, ktorí chcú pracovať na svojom fyzickom, mentálnom a kultúrnom rozvoji.

Každý deň po dobu dvoch mesiacov vám budeme prinášať inšpiratívne tipy s aktivitami, ktoré vás povzbudia k zlepšeniu vašej kondície, stravovacích návykov, psychického zdravia a kultúrneho prežívania.

Každý týždeň nová súťaž!

Okrem každodenných aktivít a tipov sa môžete tešiť na týždenné súťaže s lákavými cenami. Všetko, čo musíte urobiť, je zapojiť sa do našich výziev a byť aktívni. A čo je na konci? Veľké žrebovanie, kde hlavnou cenou je týždňový pobyt vo Wellness hoteli Patince ****. Túto nádhernú odmenu si odnesie jeden z vás. A nie je to jediná cena, ktorú môžete získať.

Zoznámte sa s našimi ambasádormi

Na tejto ceste nebudete sami. Sú tu s nami aj naši ambasádori, ktorí sú expertmi vo svojich oblastiach a budú vás sprevádzať na každom kroku. Peter Nuota, vášnivý fitness tréner, vás prevedie svetom športu. Veronika Hanáková, renomovaná výživová špecialistka, vám poskytne tipy na zdravé stravovanie. Diana Klamová, obľúbená herečka, vám ukáže, ako nájsť vnútorný pokoj. A Jana Fialová, šéfredaktorka časopisu FIT štýl, vás zasvätí do tajov kultúry, ktorá obohatí vášho ducha.

Príďte sa inšpirovať a rásť s nami

FIT štýl Challenge nie je len o súťažiach a cenách. Je to cesta k sebazdokonaleniu, k lepšiemu pochopeniu seba samého a k dosiahnutiu celkovej harmónie. Je to príležitosť začať žiť plnohodnotnejšie, byť fyzicky aktívny, jesť zdravo, nájsť čas na relaxáciu a objavovať krásu kultúry.

Pripojte sa k nám

Pripojte sa k nám viacerými spôsobmi. Registráciou TU, aby sme sa lepšie spoznali a aby sme mali na vás kontakt, ak niečo vyhráte a aby sme vás mohli informovať o dôležitých novinkách. Pripojte sa do Facebookovej skupiny TU. Je to miesto, kde môžeme spolu diskutovať, zabávať sa, zdieľať svoje skúsenosti a podporovať sa navzájom na ceste k zdravšiemu životnému štýlu. Rovnako tak na našom Instagramovom účte @fitstyl_magazine.  

Registráciou do Výzvy CHALLENGE - KLUBU FIT štýl získate prístup k exkluzívnemu obsahu

  • Prémiové aktivity: Účasť na špeciálnych tréningových programoch a výživových plánoch.
  • Súťaže a odmeny: Pravidelné súťaže s atraktívnymi cenami len pre členov klubu.
  • Diskusné fórum: Priestor pre vaše otázky, rady a zdieľanie osobných príbehov a úspechov.
  • Exkluzívne podujatia: Online semináre, workshopy a iné podujatia vedené našimi ambasádormi a špecialistami.

KLUB FIT štýl je viac než len komunita – je to rodina, ktorá spolu rastie, učí sa a oslavuje každý dosiahnutý úspech. Začnite svoju cestu k lepšiemu ja už dnes.

Tešíme sa na vás. Príďte a buďte súčasťou niečoho veľkého. Váš nový životný štýl, FIT štýl, začína práve tu!