Cvičte doma: Ruky, chrbát, ramená s Dianou Hô Chí

Diana Hô Chí | 1. október 2019
ruky, ramená, chrbát, diana ho chi, fit štýl, fitastyl.sk, cviky, na doma, z domu, pohodlie, ženské cvičenie, chudnutie, diéta, telo, postava, fit, fitness, zdravie
foto: Marek Pavlásek

Ženy svoju pozornosť upriamujú najmä na cviky zamerané na brucho, zadok a nohy. Zabúdajú pritom napríklad na chrbát, ktorý v dnešnej dobe počítačov a mobilov veľmi trpí. Ticho závidím tej, ktorú nebolieva chrbát. Denne sedíme niekoľko hodín v práci, nosíme ťažké nákupy alebo deti, a preto je dôležité mať pevné svalstvo aj v hornej časti tela.

Poznáte tzv. električkový sval? U žien je to triceps. Veľmi opomínaný a potom tak často nevábne vyzerajúci ochabnutý sval. Preto v tomto našom prvom spoločnom foto tréningu upriamime pozornosť práve na ruky, ramená a chrbát. Nebudú to ťažké cviky a všetky viete vykonávať v pohodlí svojho domova. Stačia vám malé jednoručné činky a ak ich nemáte, tiež žiadny problém.

Nájdite dve malé fľašky s vodou a šup do práce. Kompletný zoznam cvikov nájdete v aktuálnom čísle FIT štýl a v najnovšom videu TU: