35 kilometrov kvôli tréningu FIT štýl challenge! Našu Mišku nič neodradí

Iveta Škrabáková | 3. jún 2019
fitup, fit štýl challenge, magazín fit štýl, výzva, 6 mesiacov, chudnutie, partneri, výživa, zdravie, cvičenie, fitness, fitko, cvik, workout, schudnutie, hmotnosť, váha, úbytok, svet zdravia, bratislava, ružinov, centrum na chudnutie, podpor

Mladá dáma, ktorá sa aktívne venuje zmiešaným bojovým umeniam, ale už dva roky rieši problém so svojou hmotnosťou. To je naša 21 ročná účastníčka FIT štýl challenge, Miška.

Doma sa síce viac krát pokúšali držať jedálniček a poctivú stravu, no vždy sa nakoniec skĺzlo do starých koľají, a nebolo toho, kto by so zdravou stravou opäť začal a seriózne sa jej držal. Preto sa Miška tentokrát rozhodla, že tým ťahúňom bude ona. A to sa jej aj podarilo!

Michaela má za sebou mesiac vo FIT štýl challenge, potraviny si poctivo nakupuje a jedlá pripravuje podľa jedálnička pripraveného Svetom zdravia. Výzvou bol zatiaľ pre ňu hlavne detox, kvôli ktorému sa musela vzdať milovanej kávy. Najnovšie sa ale teší z tréningov, ktoré absolvuje pod dohľadom svojho trénera vo fitnes centre FIT UP!, v Žiline.

„Tréningy sú super, môj trenér je odborník, aj keď robím niektoré veci v technike stále zle, opravuje ma a pripomína mi to, počas tréningu sa venuje výlučne mne. Žiadne ťukanie do mobilu ako pri niektorých nezodpovedných tréneroch nehrozí. Stále sa zaujíma či to zvládam, pýta sa, či mi náhodou nie je zle, vie výborne podporiť a motivovať ma. A aj keď musím dochádzať 35 km, aby som mala tréning s ním, tak je to bomba a stojí mi to za to,  som veľmi spokojná," skonštatovala nadšená Miška. 

My Miške držíme palce, aby jej dobré pocity a motivácia vydržali čo najdlhšie, a tešíme sa na výsledok z kontroly u výživovej špecialistky vo Svete zdravia, ktorá ju čaká už o dva dni.