Poď do kina a zaži večer plný emócií, napätia a zábavy!

Jana Fialová | 31. máj 2024
Poď do kina a zaži večer plný emócií, napätia a zábavy!

Milí priatelia filmu, pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok, pretože naše kino má pre vás niečo špeciálne!

Tento týždeň sme pre vás vybrali špičkové filmy, ktoré vás rozosmejú, dojmú a prinútia držať si popcorn až do poslednej minúty. Nechajte sa uniesť strhujúcimi príbehmi a skvelými hereckými výkonmi!

BACK TO BLACK

Žáner: životopisný, hudobný
Pozývame vás na intímny pohľad do života a kariéry legendárnej Amy Winehouse. Vo filme "Back to Black" sledujeme príbeh talentovaného dievčaťa, ktorého život ovplyvnili dvaja kľúčoví ľudia. Pripravte sa na emotívny príbeh plný džezu, lásky a túžby ísť vlastnou cestou. Amy sa v najťažšom období svojho života vzchopila a nahrala svoj najzásadnejší album, ktorý ju katapultoval medzi hudobné hviezdy. Avšak, sláva má svoju cenu... Príďte si pozrieť, pripomenúť, ako to všetko dopadlo, a nechajte sa unášať jej nezabudnuteľnou hudbou.

FURIOSA: MAD MAX SÁGA

Žáner: akčný, sci-fi
Pripravte sa na šialenú jazdu v post-apokalyptickom svete s Furiosou! Tento film vás vtiahne do príbehu odvážnej bojovníčky, ktorá musí čeliť nespočetným nebezpečenstvám, aby našla cestu domov. Bitky, výbuchy a neustále napätie vás nenechajú ani na chvíľu vydýchnuť. Takže si upevnite pásy a pripravte sa na adrenalínový zážitok!

HÁVEĎ

Žáner: horor
Máte radi, keď sa vám pri sledovaní filmu rozbúši srdce a máte chuť kričať? Potom je "Háveď" práve pre vás! Príbeh o pavúkoch, ktoré sa rýchlo množia a premieňajú bytový dom na desivú pavučinovú pascu, vás rozhodne nenechá chladnými. Kaleb a jeho susedia musia nájsť cestu von, inak sa stanú obeťami smrtiacej hrozby. Pripravte sa na strašidelný zážitok, ktorý vás bude prenasledovať ešte dlho po odchode z kina.

KOLAPS

Žáner: akčný, dráma
Ako by to vyzeralo, keby sa naša spoločnosť ocitla na pokraji kolapsu? "Kolaps" vám ponúka pohľad do dystopickej budúcnosti, kde sa renomovaná vojnová reportérka Lee vydáva na nebezpečnú misiu naprieč zničenou Amerikou. Občianska vojna, nenávisť a boj o prežitie sú hlavnými témami tohto strhujúceho filmu. Pripravte sa na silný príbeh, ktorý vás prinúti zamyslieť sa nad našou budúcnosťou.

KROTITELIA DUCHOV: MRAZIVÁ HROZBA

Žáner: akčný, sci-fi, komédia
A nakoniec, nezabudnime na smiech a zábavu s Krotiteľmi duchov! Nové dobrodružstvo prináša Callie a Garyho späť do akcie, keď sa New York náhle ocitne v mrazivom zovretí uprostred leta. Duchovia, prízraky a neuveriteľné situácie vás rozosmejú a zaručia, že tento film si užije celá rodina. Pripravte sa na neobyčajnú jazdu plnú humoru a napätia!
Nenechajte si ujsť tieto skvelé filmy! Poďte do kina a zažite večer, na ktorý budete dlho spomínať. Vezmite svojich priateľov, rodinu alebo milovanú osobu a vychutnajte si filmový zážitok, ktorý vás dostane!