Predstavujeme partnerov projektu FIT štýl challenge : cvičte.sk

Redakcia | 17. máj 2019
fit styl challenge, cvicte.sk, fitastyl.sk, vyzva, chudnutie, strava, zdrava, vyziva, 6 mesačna vyzva, zivotny styl, zmena

Žiadne chudnutie, ani zdravý životný štýl sa nezaobíde bez kvalitného pohybu. Preto sme pre účastníkov FIT štýl challenge okrem ich osobných trénerov zabezpečili aj niečo špeciálne.

Tréningy na doma od oficiálneho partnera FIT štýl challenge - cvičte.sk, s názvom SUPER BODY. SUPER BODY je komplexný video program na domáce cvičenie, zameraný na schudnutie a spevnenie celej postavy.

Precvičíte si celé telo s dôrazom na spaľovanie tuku, rysovanie tela a ako bonus získate mladú tvár s tvárovou gymnastikou. Postaráte sa tak kompletne o celé telo, so zameraním na špeciálne partie – zadok, stehná, brucho, prsia, tvár a chrbát.

Tvorí ho 28 KVALITNÝCH VIDEO TRÉNINGOV S TOP SLOVENSKÝMI TRÉNERKAMI. V tomto programe sme sa zamerali na jednoduché cvičenia, ktoré vám pomôžu počas prvých 21 dní vytvoriť správne pohybové návyky.

Videoprogram SUPER BODY je dostupný v on-line verzii s doživotným prístupom a tiež ako DVD. Viac sa dozviete na e-shope cvičte.sk. Všetci, ktorí sa chcete do našej FIT challenge zapojiť, môžete tieto video tréningy získať s 10 % zľavou. Stačí pri objednaní zadať kód fitastyl10.