Farebný bežecký zážitok pre každého

GARMIN | 22. september 2022
Farebný bežecký zážitok pre každého
foto: GARMIN

Jeseň je v znamení farieb, čo platí obzvlášť pre turisticky príťažlivé Súľovské Skaly.Po dvojročnej prestávke sa začiatkom októbra uskutoční beh v tomto malebnom prostredí. 8. októbra si ho užijú naozaj všetci. Od tých najmenších detských bežcov po seniorov, od čerstvo začínajúcich, až po skúsených bežcov súperiacich o najlepší čas na 17 km trati.

Na výber máte 3 trasy, ktoré sú okrem vzdialenosti odstupňované aj náročnosťou.

Trasa 6,7 km - Ak práve deriete prvé bežecké topánky

Túto trasu si môžu pokojne vybrať aj začínajúci bežci, ale nájdu sa aj borci, čo trať prefičia za menej ako pol hodinu.  Rozmedzie výkonov na tejto trati je naozaj široké. Aj na tejto trati zažijete výhľady, ktoré naozaj stoja za fotku.


Trasa 10,5 km - Mám už niečo odbehané, tak poďme na to!


Trasa, ktorá má slušné prevýšenie a vedie aj technickým terénom, priťahuje hlavne tých, čo majú už niečo odbehané a neboja sa trocha zapotiť. Odmenou vám bude blízky kontakt s hrebeňom Súľovských Skál.

Trasa 17 km - Plná dávka Súľovského behu.

Okrem toho, že táto trasa je najdlhšia a má najväčšie prevýšenie, je istotne aj najatraktívnejšia. Rozmanitosť terénu, nádherné výhľady a kvalitný športový výkon je to, čo vás bude týchto sedemnásť kilometroch sprevádzať na každom kroku. Na zdolanie top trate Súľovského TEMPA potrebujete 1,5 až 3 hodiny.

Okrem krásnych bežeckých zážitkov na vás čakajú aj super ceny, a to nie len pre víťazov. V tombole pre všetkých účastníkov budú najnovšie modely hodiniek z bežeckej série Forerunner, ale aj hodinky pre ultra výkony Enduro.

Do pozornosti dávame aj behy pre vaše mladé bežecké ratolesti, pre ktoré budú pripravené trate v dĺžke od 50 do 400 metrov. 

S registráciou dlho neotáľajte, je dostupný iba obmedzený počet štartovných miest. Viac na https://prihlasky.cyklotour.sk