Nezmeškajte štart našej výzvy – registrujte sa vopred a vyhrajte!

Redakcia | 24. apríl 2024
Nezmeškajte štart našej výzvy – registrujte sa vopred a vyhrajte!

Milí čitatelia a priaznivci zdravého životného štýlu, máme pre vás vzrušujúce novinky! Už čoskoro odštartuje náš očakávaný projekt FIT štýl CHALLENGE 2024: VITALITY BOOST.

Nechcete predsa prísť o štart tejto jedinečnej výzvy, ktorá môže zmeniť váš život k lepšiemu. A práve preto máme pre vás špeciálnu ponuku – zaregistrujte sa na našej webovej stránke ešte dnes a buďte medzi prvými, ktorí dostanú všetky informácie a príležitosti priamo do svojej pošty.

Prečo sa registrovať teraz?

  • Časová výhoda - Získate prednostný prístup k informáciám o projekte, pripravovaných aktivitách, súťažiach a exkluzívnych materiáloch, ktoré budú dostupné iba pre registrovaných účastníkov.
  • Prvotriedne informácie - Buďte vždy o krok vpred s pravidelnými aktualizáciami, tipmi a trikmi od našich expertov, ktoré vám pomôžu maximalizovať váš úspech v rámci challenge.
  • Exkluzívne súťaže - Iba registrovaní účastníci môžu súťažiť ešte pred štartom o úžasné ceny ako sú smart hodinky a knihu, ktoré poskytnú extra motiváciu počas celého dvojmesačného projektu.

Registrujte sa a možno práve vy vyhráte jednu z cien:

Smart hodinky NICEBOY - Perfektný pomocník pre každého, kto chce mať prehľad o svojej aktivite, zdraví a každodennom progrese. Potrebujete motiváciu na pohyb, lepší spánok alebo dodržiavanie pitného režimu? Inteligentné hodinky X-fit Watch 2 od značky Niceboy dokážu monitorovať nielen váš tep, krvný tlak či spánok, ale sledujú aj vašu kondíciu, nech už robíte akýkoľvek z 23 zvolených športov a na jedno nabitie vás podržia až 10 dní.
Jedného šťastlivca z predregistrácie odmeníme týmto moderným pomocníkom hneď pri štarte projektu.
Kniha "60 dní do formy" - Táto kniha je plná tipov, plánov a receptov, ktoré vás dostanú do formy. Ideálny sprievodca na vašej ceste za zdravším životným štýlom, a jeden z registrovaných ju môže mať úplne zadarmo.

Ako sa registrovať?

Je to jednoduché! Stačí vyplniť REGISTRÁCIU TU. Nezaberie to viac ako pár minút, ale môže to znamenať zásadnú zmenu k lepšiemu výsledku vašej cesty za zdravím a pohodou.
Nezabudnite, že registráciou nielenže získavate prístup k množstvu výhod, ale automaticky sa zúčastníte aj našej úvodnej súťaže. Už teraz sa tešíme na vašu účasť a na to, ako spolu dosiahneme nové výšky v zdraví a vitalite.

Tak na čo ešte čakáte? Registrujte sa dnes a začnite svoju cestu k lepšiemu ja s FIT štýl CHALLENGE 2024!