Zvýšte intenzitu a posilnite hornú časť tela: Ďalší tréning vo FIT štýl Challenge!

Redakcia | 8. máj 2024
Zvýšte intenzitu a posilnite hornú časť tela: Ďalší tréning vo FIT štýl Challenge!

FIT štýl Challenge - Vitality Boost 2024 má pre teba ďalší skvelý tréning! Tentoraz sa zameriame na hornú časť tela.

Milí naši FIT štyláci,
dúfam, že svalovku z predchádzajúcich tréningov ste už rozhýbali a ste pripravení na náš ďalší tréning. Tentokrát sa zameriame na posilnenie horných častí tela: chrbát, ramená, prsia a ruky. Sľubujeme vám, že tento tréning nechá vaše telo horieť!

Príprava na tréning:

Pred začatím tréningu si dajte na chvíľu hudbu do uší, nastavte sa na správnu vlnu a pripravte sa na úžasný pocit po cvičení. Nezabudnite si tiež pripraviť dostatočné množstvo vody na hydratáciu počas tréningu.

Kľuky na úzko - 10 opakovaní:  Kľuky sú jedným z najefektívnejších cvičení pre posilnenie vrchnej časti tela. Držte telo pevne a sústreďte sa na správnu techniku.
Plank s dotykom ramien - 20 opakovaní: Plank je skvelým cvičením pre posilnenie jadra a stability. Pokúste sa dotknúť každého ramena striedavo.
Rozpažovanie + Predpažovanie - 10 opakovaní: Toto cvičenie posilňuje ramená a hornú časť chrbta. Držte činky v rukách a postupne zdvíhajte a spúšťajte ruky.
Príťahy v predklone - 10 opakovaní: Príťahy sú skvelým spôsobom, ako posilniť chrbtové svaly. Dbajte na správnu formu a kontrolujte pohyb.
Bicepsový zdvih s vytáčaním - 10 opakovaní: Tento cvik je zacielený na bicepsy a tvaruje ich.  
Kick back - 10 opakovaní: Kick back cvik je účinný pre posilnenie zadnej časti paží.  

ALTERNATÍVA:

  • Ak sú pre vás kľuky a plank s dotykom ramien príliš náročné, skúste ich odcvičiť na kolenách, ale stále dbajte na správnu formu.
  • Pri cvikoch príťahy v predklone a rozpažovanie s predpažovaním si zvoľte váhy, ktoré vám umožnia odcvičiť požadovaný počet opakovaní bez straty techniky.
Nebojte sa zvýšiť intenzitu a cítiť oheň v horných častiach tela! Poďte na to so silou a odhodlaním, ale vždy dbajte na svoje telo a jeho signály. Po absolvovaní tréningu si nezabudnite dať zaslúženú odmenu a tešiť sa na ďalšie výzvy, ktoré nás čakajú v rámci FIT Štýl Challenge!

Tu je vaša výzva:

  • Zdieľajte fotku alebo krátke video, ako práve cvičíte kliky, planky alebo iné cviky z dnešného tréningu. Použite hashtag #FITVitalityBoost2024, aby sme vedeli, že ste s nami!
  • Označte priateľov a vyzvite ich, aby sa tiež zapojili do dnešného tréningu. Spoločné cvičenie je oveľa zábavnejšie a motivujúcejšie!
  • V komentároch pod tento príspevok sa podelte o to, aký bol váš najväčší úspech počas tohto tréningu alebo aké výzvy ste museli prekonať. Vaša podpora a povzbudenie môžu inšpirovať ostatných k dosiahnutiu ich cieľov.

Nezabudnite sa vždy držať našich tipov a trikov a dbať na správnu techniku počas cvičenia. Spoločne sme silnejší a môžeme dosiahnuť viac! Poďme na to s plnou silou a nadšením. #FITVitalityBoost2024 #FitŠtýlChallenge