Predstavujeme ambasádora pre Bratislavu: Ivan Kapec

Angelika Kutišová | 6. august 2019
FSRT, fit štýl running team, beh, voda, pitný režim, bežec, bežci, bežkyňa, pitie, leto, teplo, horúco, horúčava, výkon, prevencia, čo si brať so sebou na beh, letná sezóna, šport, kardio, parťák na beh, s kým behať, bežecký tím, b

Keď si budete chcieť zabehať rýchlo, určite sa pridajte k Ivovým behom. Potiahne vás na tempovom behu, ale rovnako dobre si s ním zatrénujete rôzne bežecké pyramídy, fartleky a rovinky vo vyšších rýchlostiach.

Znamená to, že s Ivom si viete naplánovať aj 25 – 30 km beh v tempe pod 5. A naopak – Iva berieme aj na pomalé LSD behy lesom, aby sa naučil aj pomalším tempám.

Je to teda bežec do voza i do koča (či naopak?). Jeho lokalitou je Trnávka - Ružinov - Odstredky / park ale aj tartan, v raňajších aj vo večerných hodinách.

zľava Ivan, Angelika, Martin

zľava Ivan (ambasádor Bratislava), Angelika (kapitánka FSRT), Martin (ambasádor Zvolen)

S Ivom sa stretnete aj na našich spoločných dlhých behoch

A to konktrétne v Karpatoch, ale aj v okolí Zvolena, odkiaľ pochádza. Ivo vám vie navyše poradiť aj s bežeckými technológiami Samsung, s ktorými aj pracuje.

Napíšte nám na faceboook FIT štýl Running Team, či chodíte behávať v parku na Odstredkoch a kedy by ste uvítali organizovaný spoločný beh. Navrhujeme ráno – pondelok, utorok alebo streda – 06:30, aby ste (sme) stále prišli včas do práce, nabití energiou z behu.

Čo vy na to?