Adidas spojil behom Bratislavu a Viedeň

redakcia FIT štýl | 18. júl 2017
Adidas spojil behom Bratislavu a Viedeň
foto: adidas

Po prvýkrát v rámci globálneho projektu adidas Runners sa spojili dve mestá a zabehli spolu priateľskú štafetu dlhú viac ako 70 kilometrov!

Bratislava, 26. jún 2017- Beh už dávno nie je iba individuálnym športom a všetci dobre vieme, že behať vo dvojici alebo v skupine je omnoho väčšia zábava! adidas preto už niekoľko rokov združuje milovníkov behu vo viacerých metropolách Európy a poskytuje im profesionálne zázemie.

Jedným z cieľov bežeckej komunity adidas Runners je spájať bežcov z rôznych miest a krajín. V rámci tohto globálneho zámeru, sa tento víkend konala jedinečná ženská bežecká štafeta na trati Bratislava-Viedeň.

Dvadsať vybraných bežkýň z bežeckej komunity adidas Runners Bratislava a adidas Runners Vienna svojim behom spojilo dve najbližšie ležiace hlavné mestá Európy - Bratislavu a Viedeň.

Bežkyne si na trati dlhej vyše 70 kilometrov zmerali svoje sily a vo dvojiciach spolu prekonávali desiatimi úsekmi rozdelenú trať. Niekedy sa museli popasovať aj so zložitým terénom.

Prvá slovensko-rakúska dvojica vybehla z adidas Runners BASE Bratislava o 8:00, posledná dvojica preťala cieľovú pásku za obrovského potlesku oboch zúčastnených bežeckých tímov v centre Viedne o 16:04.

V cieli ich však čakalo milé prekvapenie - nový model ženských bežeckých tenisiek UltraBOOST X v tmavomodrom prevedení.

Po ukončení štafety si všetky bežkyne spolu zacvičili jogu na lodi adidas Run BASE Vienna a oslávili jej úspešné odbehnutie. Nechýbal DJ, ani dobré jedlo s letnými drinkami.

Cieľom aktivity bolo spojiť hranice medzi dvomi adidas bežeckými komunitami a priblížiť ich k sebe opäť o niečo viac.

Fotogaléria