Infošky články

Koniec školského roka sladko a fit zároveň

Koniec školského roka sladko a fit zároveň

Blíži sa koniec školského roka a spolu s ním aj hmm... ako sa to povie? Škôlkarský rok? Skrátka naši drobci v školskom aj predškolskom veku majú za sebou ďalšiu kapitolu krásnej životnej etapy a začínajú im prázdniny. Keby tak tušili, aká krásna táto životná etapa je a ako radi by sa do nej niekedy vrátili, že? Čítať viac..

Bežecký bobrík odvahy: NOČNÝ POLMARATÓN BRATISLAVA

Bežecký bobrík odvahy: NOČNÝ POLMARATÓN BRATISLAVA

Milí priatelia - bežci, prinášame vám nové bežecké dobrodružstvo z dielne organizátorov behu Od Tatier k Dunaju! Pokiaľ ste už zažili nočný beh, kedy máte pocit, že ste sami v lese len s čelovkou, tak viete, že je to výzva a skutočné dobrodružstvo, ktoré môžete teraz zažiť na podujatí v Bratislave. Čítať viac..

GASTRO zážitky v Dubaji

GASTRO zážitky v Dubaji

Naša cesta do Dubaja bola nielen objavovaním nových kultúrnych skvostov, ale aj gastronomickým dobrodružstvom. Dubaj, známy svojou architektúrou a luxusom, nás prekvapil i svojou jedinečnou kulinárskou scénou. Naším cieľom bolo ochutnať to najlepšie, čo môže toto mesto ponúknuť, od michelinských skvostov až po skryté streetfoodové lahôdky za pár EUR. Čítať viac..

Chorvátsko – recept na pravé morské leto

Chorvátsko – recept na pravé morské leto

Na tému prečo Slováci milujú Chorvátsko by sa dali napísať mnohé diplomové práce. Boli by plné spomienok na slnečné dni pri krištáľovo čistom mori, nechýbali by ani opálené telá dohneda a sľuby, že sa na tieto miesta, kde nám bolo tak nádherne, oplatí zase raz vrátiť. A možno aj so svojimi deťmi. Čítať viac..

Kultúrny Dubaj: Nezabudnuteľný  zážitok počas ramadánu

Kultúrny Dubaj: Nezabudnuteľný zážitok počas ramadánu

Dubaj, mesto zázrakov a moderných výškových budov, je známe svojou rozprávkovou architektúrou a luxusným životným štýlom. Avšak menej známou, ale rovnako fascinujúcou stránkou Dubaja je jeho bohaté kultúrne dedičstvo a tradície, ktoré sme mali možnosť spoznať počas nášho krátkeho pobytu v tomto mestskom raji v období ramadánu. Čítať viac..

Prečo sú beta-glukány pre naše telo tak dôležité?

Prečo sú beta-glukány pre naše telo tak dôležité?

Dbať na pravidelnú podporu našej imunity a ochranu pred respiračnými ochoreniami či vírusmi akéhokoľvek druhu nebolo nikdy dôležitejšie, ako v tomto období. O svoje zdravie by sme sa však mali starať počas celého roka, nielen v hodine dvanástej. Pomôcť nám v tom vedia beta-glukány. Ich priaznivé účinky sú v niektorých krajinách známe už desaťročia, avšak len málokto vie, prečo sú pre náš organizmus viac než potrebné. Čítať viac..

Článkov: 442