Augustový FIT štýl je tu! Inšpirujte sa, motivujte, oddychujte

Redakcia | 27. júl 2020
Augustový FIT štýl je tu! Inšpirujte sa, motivujte, oddychujte

Augustové vydanie FIT štýlu prichádza na trh. Ako vždy, nechýbajú pravidelné rubriky a skvelé recepty. Nahliadneme do psychológie, postaráme sa o svoje zdravie a zveľadíme telo. Inšpiratívne príbehy, skvelé, chutné recepty a perfektná zostava na cvičenie doma. To musíte mať!

Jedlé kvety na tanieri

5 tipov pre začiatočníkov, ktorí podľahli krásnym farebným tanierom a chuti kvetov. Ktoré sú vhodné a ako ich použiť? Je rozdiel v chuti jednotlivých kvetov? Prečo by mali byť ozdobou mís a tanierov v našej kuchyni?

Najlepšie múky na kváskovanie

Nie je múka ako múka. Od nej záleží výsledný efekt. Ktorú vybrať pri kváskovaní? Poradí vám odborníčka Naty Žúreková Štefková.

Pickles - veľký návrat kvasenej zeleniny

Delikatesa našich predkov, ktorá je zdravá a chutná. O tom, akú zeleninu môžeme fermentovať, ako postupovať aj prečo takto skladovať to, čo sme dopestovali vám povie viac Miška Korpášová, výživová špecialistka Nutriadapt Weight Management Clinic.

Cvičte doma s Dianou Hô Chí

Ženské cviky pre nohy pre vás pripravila trénerka Diana Hô Chí. Krok po kroku si túto zostavičku odcvičíte a vaše nohy vám poďakujú.

Michal Barbier: "Človek je dizajnovaný na pohyb"

V rozhovore nám prezradil, čo ho udržuje v kondícii, ako vyzerajú jeho tréningy aj aké má plány do budúcna. Je zrodený pre pohyb a učí to aj svojich zverencov. Zoznámte sa s Michalom Barbierom!

Vyrobte si tinktúry

Podporte svoje zdravie a stavte na bylinky! Aký je správny pomer pri výrobe tinktúry?

Zaslúžite si život bez stresu

Techniky na uvoľnenie a relax, ktoré oceníte. Uponáhľaný svet, stresujúce zamestnanie či len tak jednoducho "pretlak" emócií? Prinášame vám tipy, ako uvoľniť myseľ aj telo a zrelaxovať.

Skutoční verzus toxickí priatelia

Niekedy na to prídeme až neskôr... Niekedy v ilúzii dôverného priateľstva, úprimnosti a oddanosti nevidíme, že vzťah môže byť toxický. Ako odhaliť skutočných priateľov od tých, ktorí nám škodia?

Lesný kúpeľ

V lese stratíte myseľ a nájdete svoju dušu. Dýchajte, vnímajte, oddychujte. Vypnite problémy, zapnite prijímanie a váš život dostane nový rozmer.

+ RECEPTY:

- Proteínové guľôčky
- Domáci FIT nanuk
- Cuketové špagety
- Brokolicová pizza bez múky
- Rebarborový sen
- Ríbezľové pokušenie

ŠPECIÁLNE AKCIE PRE PREDPLATITEĽOV