Náš vianočný darček pre vás: FIT štýl plný inšpirácií pre zdravý a šťastný životný štýl nielen počas sviatkov!

Redakcia | 27. november 2023
Náš vianočný darček pre vás: FIT štýl plný inšpirácií pre zdravý a šťastný životný štýl nielen počas sviatkov!

Vitajte v našom špeciálnom vianočnom vydaní plnom radosti, pohody a inšpirácie pre zdravý a vyvážený životný štýl! Sviatky sú obdobím tepla, lásky a pohody, a my sme pre vás pripravili vydanie, ktoré vám pomôže nájsť harmóniu v každej časti vášho života.

V tomto vianočnom čísle sa ponoríme do sveta wellness, zdravia, výživy a pohybu a posvietime vám  na ceste k celkovému blahu. Čakajú vás články plné tipov a trikov od odborníkov, ktorí vám pomôžu prekonať výzvy sviatkového obdobia a udržať si energiu, vitalitu a pozitívny prístup.

Takže si vezmite pohodlný sveter, skvelý zahrievajúci nápoj a nechajte sa inšpirovať naším vianočným vydaním plným lásky k sebe samým, k svojmu telu a k životu. Nech sú sviatky plné zdravia, radosti a lásky!

Pár tipov z decembrového vydania:

Koláče: Vôňa Vianoc alebo pohroma pre zdravie?

Koľké z nás si rok čo rok pred Vianocami povedia: Tento rok na Vianoce obmedzím sladké, nepečiem, nebudeme sa toľko prejedať, či dokonca medzi Popoluškou a Pyšnou princeznou sa pôjdem prejsť... ? Skutočne? Ako dlho vám to vydrží? Vianoce sú sviatky lásky, rodiny, pohody, pokoja, ale aj jedla. Obdobie perníkov, lineckého pečiva, vanilkových rožkov a iných pochúťok, ktoré budeme mať deň čo deň na očiach. To, že nás čaká viac spoločne prežitých dní a po hektickom bodobí si chceme dopriať oddych, nemusí znamenať, že sa budeme dva týždne prejedať. 

Pohni zadkom! ...áno, aj cez sviatky!

Ste príjemne zasedení a ukotvení v gauči. Všetko máte tak akurát na dosah: slané od starej mamy, sladké od mamy, pár vašich vlastných kuchárskych výtvorov.... Po vašej pravici, na malom stolíku – ach, ako dobre, že ste ho tam predvídavo umiestnili – sladký punč, a hneď vedľa neho pohár koly – keby náhodou vysmädnete. Ovládač permanentne položený na vašich stehnách – ideálna poloha, rozmiestnenie aj atmosféra na vyjedanie, a nulový pohyb. Veď sú sviatky, fitká sú zatvorené a vôbec: treba aj trochu oddychovať, že? 

ROZHOVOR: Soňa Rebrová: Druhá žena, ktorá preplávala La Manche

Láska k plávaniu v nej vzbĺkla, keď mala 46 rokov. Povzbudilo ju, že jej dodávalo energiu. Keďže nie veľa žien pláva kraul, začala aj vynikať a získavať prvenstvá. Keď sa kvalifikovala na preplávanie Dunaja v zime, začala si čítať o La Manche. Na zimnom Dunaji stretla tím, ktorý sa pripravoval na La Manche ako štafeta. Mohla byť toto náhoda? Do príprav však zasiahla zákerná choroba – meningitída!

ŠPECIÁLNA AKCIA PRE PREDPLATITEĽOV

Otvorte dvere zdraviu, pohode a aktívnemu životnému štýlu s našou exkluzívnou ponukou - ročným predplatným nášho fit magazínu! Nejde len o magazín, FIT štýl je cesta ku kompletnému pretransformovaniu vášho života.

S ročným predplatným FIT štýlu získate:

  • Exkluzívny obsah: Od špičkových odborníkov na wellness, fitness a výživu. Snažíme sa prinášať najnovšie trendy, tipy a triky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše FIT ciele.
  • Trvalú motiváciu: Každé číslo je plné príbehov od ľudí, ktorí dosiahli úspech vo svojom fitnes a zdravotnom cieli. Nájdete v nich inšpiráciu a motiváciu na každý deň.
  • Tipy na stravovanie, výživové plány a tréningové programy: Jednoduché a efektívne tipy, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše fitness ciele bez zbytočného stresu.
  • DARČEK k predplatnému: ALTEVITA Zmes esenciálnych olejov: Vaše MUST HAVE k pohode, relaxu, harmónii a zdraviu... s ročným predplatným FIT štýlu ZADARMO!

S FIT štýlom nejde len o čítanie, ide o investíciu do vášho zdravia a celkovej pohody. Tak neváhajte a pripojte sa k našej komunite, staňte sa členom našej FIT rodiny a už nikdy nebudete na svojej FIT ceste sami!

Objednajte si ročné predplatné ešte dnes a začnite cestu k zdraviu, energii a sebavedomiu. Vaše lepšie JA vás očakáva!