FIT štýl pomáha: Pomôž aj ty MAXOVI a ALEXOVI

Redakcia | 3. október 2023
FIT štýl pomáha: Pomôž aj ty MAXOVI a ALEXOVI

Pomôž nám pomôcť! Miluješ beh, o to viac, ak má nejaké poslanie? Poď s nami bežať pre dvojičky MAXA a ALEXA na bratislavský Draždiak!

Milí priatelia,

ako mediálny partner podujatia by sme vás radi pozvali na výnimočnú udalosť - BEH, ktorý má zmyssel. Ide o charitatívnu akciu, ktorou pomôžete tým, čo to potrebujú. Všetky peniaze z registrácie idú na pomoc pre dvojičky Maxa a Alexa. Zapojením do behu im pomôžete vyzbierať potrebné peniažky na liečbu a rehabilitáciu, ktorá pomôže zlepšiť kvalitu ich života. 

Kedy? 

SOBOTA 7. októbra 2023

Kde?

Petržalka - jazero Draždiak

Pomôcť však môžete aj tak, že sa zaregistrujete na beh ONLINE a odbehnete si ľubovoľnú trasu s vašimi deťmi v mieste vášho bydliska alebo kdekoľvek v prírode. Trasa na Draždiaku pre dospelých má 6 km, deti môžete zapojiť do behu na vzdialenosť 600 m alebo 1500m, podľa ich veku a schopností.

Porozprávajte sa s Vašimi deťmi o rôznych možnostiach, ako pomáhať ľuďom v núdzi a zapojte ich do akcie. Vysvetlite im, prečo ste sa rozhodli stráviť spoločný deň touto dobročinnou aktivitou.

Príbeh MAXA & ALEXA

Max a Alex sa narodili pred 17 rokmi, predčasne v 27. týždni, a hoci už uplynulo mnoho rokov od ich narodenia, obaja dodnes čelia následkom a majú detskú mozgovú obrnu. Max je mentálne v poriadku a prejavuje neuveriteľnú húževnatosť vo svojom úsilí prekonať svoje obmedzenia. Alex, napriek svojej bojovnosti, čelí vážnym zdravotným problémom, vrátane štvorkomorového hydrocefalusu, poškodenia zraku a sluchu a diagnózy DMO. Obe deti podstupujú mnoho terapií a rehabilitácie, aby si zlepšili svoj stav.

Ich mama Denisa a otec Marián, prinášajú mnoho obetí pre svoje deti, napriek tomu sú optimistickí a húževnatí, a aj takouto cestou zháňajú prostriedky na finančne náročné vyšetrenia a liečby. Mama Denisa je neuveriteľne kreatívna duša a ako rovnováhu k povinnostiam, ktorými ju život zahrnul tvorí pre iných rôzne sezónne dekorácie, vence, darčekové koše a kytice, šperky, maľuje obrazy, vytvára sošky - čokoľvek by ste práve potrebovali. Táto tvorba, Denisa Hrbáň Art, ktorá ju napĺňa, pomáha prispievať do rodinného rozpočtu financiami potrebnými pre chlapcov.

Finančná podpora je nevyhnutná, aby mohli pokračovať v týchto liečebných procesoch a zlepšiť svoju budúcnosť. Vaša pomoc by bola veľmi cenná a pomohla by im posunúť sa vpred.

Bežíme do cieľa pre Maxa a Alexa

Registrovať sa môžete priamo cez QR kód nižšie alebo cez stránku www.vysledkovysevis.sk