Hľadáme testerky na testovanie produktov značky Jessa od dm drogerie markt.

dm drogerie markt | 23. apríl 2024
Hľadáme testerky na testovanie produktov značky Jessa od dm drogerie markt.
foto: dm drogerie markt

Cítiť sa v každej situácii chránená a v pohodlí - na to potrebujete malú pomoc v podobe produktov dámskej intímnej hygieny, aké ponúka aj dm značka Jessa.

Práve pre vás pripravujeme testovanie produktov dámskej intímnej hygieny značky Jessa, ktoré ponúka dm. Chceme Vás pozvať, aby ste sa stali súčasťou tohto zážitku a pomohli nám objavovať kvalitu a pohodlie, ktoré Jessa poskytuje. Či už uprednostňujete slipové vložky, vložky alebo tampóny, Jessa ponúka širokú škálu veľkostí a typov, aby sme vyhoveli potrebám každej ženy.
Ak máte záujem zapojiť sa do testovania a zdieľať svoje poznatky, neváhajte a prihláste sa prostredníctvom formulára na našej stránke. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá, pretože nám pomáha zlepšovať ponúkané produkty a prispôsobiť ich vašim potrebám. Staňte sa súčasťou našej testovacej komunity a objavte, ako môže značka Jessa zlepšiť Váš každodenný život!

Produkty určené na testovanie: 

Jessa hygienické vložky, 16 ks

Vďaka absorpčným a flexibilným hygienickým dámskym vložkám Active Shape Ultra Normal ste počas menštruácie dokonale chránená. Absorpčné jadro zachytáva tekutinu a zároveň pohlcuje nepríjemné pachy. Vďaka mäkkým a širokým krídelkám ostávajú vložky pevne na mieste. Špeciálny tvar vložiek ponúka optimálny komfort pri nosení a prispôsobí sa pohybu. 

 

Jessa hygienické vložky, 14 ks

S hygienickými vložkami Pro Climate Ultra Normal si vyberáte ekologicky neutrálnu možnosť. Povrch hygienických vložiek je vyrobený zo 100% certifikovanej organickej bavlny. Poskytujú flexibilitu a mimoriadny komfort pri nosení. Nemajú krídelká, napriek tomu držia pevne na mieste a nepretekajú. Silné absorpčné jadro a aktívna ochrana proti zápachu sú silnými spojencami v ženskej hygiene. Vložky sú neparfumované a nefarbené. Výroba prebehla za použitia 100 % energie z obnoviteľných zdrojov. 

 

Jessa slipové vložky, 50 ks

Slipové vložky Active Shape Normal sa dokonale prispôsobujú tvaru spodnej bielizne a zaručujú maximálny komfort a pohodlie pri nosení. Vďaka absorpčnému jadru a priedušnému materiálu bez fólie sa tekutina rýchlo a bezpečne ukladá do vnútra vložky. Zároveň efektívne pohlcujú nepríjemné pachy. 

 

Jessa tampóny, 16 ks

Tampóny nature Cotton Normal s povrchom zo 100% bavlny a inovatívnou technológiou Cottonlock  poskytujú pri nosení komfort a pohodlie a spoľahlivo chránia pred únikom tekutiny. Inovatívna technológia Cottonlock zabezpečuje jednoduché zavádzanie a vyberanie. Komfort poskytuje tiež vrchná vrstva vyrobená zo 100% bio bavlny. Tampóny nie sú bielené, neobsahujú farbivá ani parfumy. 

 

Jessa umývacia emulzia, 300 ml

Umývacia emulzia na intímnu hygienu bez parfumácie sa vďaka pH hodnote citlivo stará o intímne partie. Emulzia bola navrhnutá špeciálne na denné použitie. Zloženie s výťažkom z Aloe vera a kyselinou mliečnou šetrne čistí a pomáha vyrovnávať prirodzené pH v intímnej oblasti. Pokožku zanecháva jemnú a osvieženú. 

 

Mivolis vankúšik s čerešňovými kôstkami, 1 ks

Mivolis vankúšik s čerešňovými kôstkami vo veľkosti 22 cm x 25 cm predstavuje zdravotnícku pomôcku na upokojujúcu aplikáciu tepla. Vyrobený v spolupráci s nemeckými dielňami pre ľudí so zdravotným postihnutím. Ekologická alternatíva k termoforu. Mivolis vankúšik s čerešňovými kôstkami je vyrobený zo 100% bavlny, náplňou sú čerešňové kôstky.