Justwoman by Diva's – deň, ktorý patrí ženám!

redakcia FIT štýl | 6. júl 2017
Justwoman by Diva's – deň, ktorý patrí ženám!
foto: www.dnaagency.sk

Podujatie Justwoman by Diva's vám prináša deň plný aktívneho pohybu a hľadania vnútornej rovnováhy. Pretože len vyrovnaná žena dokáže všetkým vyraziť dych.

Ak sa chcete cítiť skvelo, oddýchnuť si a zažiť výnimočný deň, tak potom by ste určite mali mať vo svojom diári poznačený dátum 15.7.2017. Práve v tento deň sa Veľký Draždiak v Bratislave premení na miesto zdravého životného štýlu a vynikajúcej nálady.

Čo všetko na vás čaká?

  • 9:30 hod. začíname rannou yogou, ktorá sa postará o vnútornú rovnováhu. Načerpáte vďaka nej potrebnú energiu, aby ste si mohli celý deň poriadne užiť.
  • Nasledovať bude 5 km beh, ktorý odštartujeme okolo 11:00 hod.. Nejde v ňom o rýchlosť. Dôležité je prekonať svoje limity a spraviť niečo pre svoje telo.
  • Na záver si budete môcť vyskúšať veľký hit tohto leta – paddleboard. Tento šport je vynikajúci na spevnenie celého tela, zlepšuje koordinačné schopnosti a má pozitívne účinky na pľúca aj srdce. Okrem toho je to naozaj veľká zábava. 

Všetky aktivity budú prebiehať pod dohľadom profesionálov – do sveta yogy sa ponoríte s inštruktorkami z Hot Yoga Centrum, na beh vás pripravia tréneri z Fit Up-u a základy paddleboardu vás zase naučia inštruktori z Kiboko. Budete bez pochýb v tých najlepších rukách.

Tešte sa na bohatý sprievodný program

Počas celého dňa toho zažijete ale ešte oveľa viac. V stánkoch našich partnerov sú pre vás pripravené rôzne zaujímavé aktivity:

  • Diva´s for women – stretnutie s food blogerkami Simonkou Škodovou a Radkou Véghovou, možnosť dať si niečo pod zub a získať nové recepty, ochutnávka horúcich noviniek, súťaže o atraktívne ceny
  • Oriflame – diagnostika pleti, možnosť zmerať si kompozíciu tela, líčenie dekoratívnou kozmetikou, úprava a lakovanie nechtov, ochutnávka welness produktov
  • Auto Palace Panónska – predstavenie novinky Mazda CX-5 a možnosť otestovať si vozidlá počas testovacích jázd
  • Reebok – zapožičanie bežeckej obuvi a ukážka trendov v športovom oblečení
  • Canon – fotenie a tlač fotografie priamo na mieste, skvelá pamiatka na tento deň - ,,Tvárou EMMA na Justwoman“
  • Liga proti rakovine a Dôvera – podrobná analýza zdravotného stavu, možnosť konzultácie so špičkovými špecialistami, vyhodnotenie výsledkov a informovanie o prevencii Všetci partneri pre vás pripravili aj hodnotné ceny, ktoré nájdu svoje nové majiteľky na záver pri žrebovaní tomboly.

Presvedčili sme vás, že podujatie Justwoman by Diva's je ako stvorené na aktívny oddych pre každú ženu? Pretože to ešte stále nie je všetko čo sme pre vás pripravili. V programe vystúpi slovenská pesničkárka Mirka Miškechová, známa napríklad piesňou Cudzinka v tvojej zemi. Okrem toho nás čaká skvelé vystúpenie tanečnej skupiny Elledanse a o hudbu sa postará Dj Stylo.

Ženy držia spolu

Sprevádzať a motivovať nás budú viaceré úspešné ženy. Počas celého dňa sa vám bude prihovárať Didiana. Okrem toho medzi nás prídu aj ambasádorky projektu Justwoman by Diva's – Veronika Ostrihoňová a Tina Turnerová. Prečo sa rozhodli podporiť tento projekt sa dozviete vo videu.

Tento deň bude patriť nám. Má slúžiť na získanie balansu, ktorý nám pomôže prekonávať každodenné nástrahy a stres. Pomôcť môžeme ale aj ostatným ženám.

Kúpou ružového náramku v stánku informácie spoločne prispejeme na výrobu brožúr a k informovanosti o rakovine krčka maternice.

Potvrďte svoju účasť ešte dnes Toto podujatie je limitované a zúčastniť sa ho bude môcť len 800 z vás. Preto sa ešte dnes registrujte na stránke www.justwoman.sk. Nie len, že sa stanete súčasťou tohto projektu, spravíte niečo pre seba a podporíte dobrú vec, získate tiež top deluxe štartovací balíček. Ten okrem štartovacieho čísla obsahuje karimatku, športové tričko značky Reebok, pitný režim od Diva´s for women, letné tetovačky Kattiva a veľa ďalších darčekov od partnerov, zabalených v štýlovom sackpacku.

Svoje štartovacie balíčky si budete môcť vyzdvihnúť deň pred akciou – 14.7. v nákupnom centre Eurovea od 11:00 – 20:00 a v deň akcie priamo na Veľkom Draždiaku od 8:00 – 9:00 v stánku registrácie.

Pridajte sa k nám aj na facebooku, kde každý deň zverejňujeme zaujímavé novinky a súťaže o skvelé ceny. V prípade akýchkoľvek otázok sa na nás môžete obrátiť aj priamo mailom na info@justwoman.sk .