Koniec školského roka sladko a fit zároveň

Redakcia | 20. jún 2024
Koniec školského roka sladko a fit zároveň

Blíži sa koniec školského roka a spolu s ním aj hmm... ako sa to povie? Škôlkarský rok? Skrátka naši drobci v školskom aj predškolskom veku majú za sebou ďalšiu kapitolu krásnej životnej etapy a začínajú im prázdniny. Keby tak tušili, aká krásna táto životná etapa je a ako radi by sa do nej niekedy vrátili, že?

Okrem iného je to aj čas na to, poďakovať sa pani učiteľke za jej prácu, úsilie a trpezlivosť. V niektorých prípadoch darček poslúži aj ako malé bolestné za pár pribudnutých šedivých vlasov. A možno, okrem pani učiteľky, vrámci budovania vzťahov radi potešíte aj spolužiakov milým  pohostením, ktoré slávnostne odštartuje pár mesiacov voľna. 

Nech už sa rozhodnete obdarovať kohokoľvek za čokoľvek, máme pre vás tip, s ktorým to vybavíte nie len sladko ale aj zdravo. Predstavujeme vám naše rozprávkové ovocie v čokoláde z Kytičkova. To najlepšie na ňom je, že si nemusíte vyberať medzi úžasnou chuťou a kvalitným zložením, pretože dostanete oboje. 


3 fit dôvody pre ovocie v čokoláde 

Pretože čerstvé ovocie je plné vitamínov, vlákniny a obsahuje prírodný cukor. Konzumácia ovocia má neporovnateľne pozitívnejší vplyv na zdravie ako konzumácia akéhokoľvek iného zdroja cukru. 

Pretože kvalitná belgická čokoláda obsahuje antioxidanty, flavonidy a iné zdraviu prospešné látky. Ak chcete váš darček spraviť čo najviac fit, odporúčame zvoliť horkú čokoládu, ktorá má najväčší podiel týchto látok a zároveň najmenší podiel cukru. 

Pretože ovocie v čokoláde neobsahuje žiadnu bielu múku, žiadne trans mastné kyseliny, žiadne umelé farbivá či sladidlá a jeho celkový nutričný profil je výrazne lepší ako v prípade „klasických“ cukrárenských výrobkov. 

PS: Ak vás zaujíma produkt, ktorý je krásny a zároveň obsahuje viac ovocia v pomere k čokoláde, tak si pozrite Vaianu.

PS2: Ak vás zaujímajú rozkošné produkty s detskou tematikou, tak si určite vyberiete zo sekcie Zdravé sladkosti pre deti

PS3: Užite si dnešný deň naplno, nebude sa opakovať :)