MEDIA4RENT Natural Cup – výnimočná súťaž v naturálnej kulturistike!

redakcia FIT štýl | 21. apríl 2017
MEDIA4RENT Natural Cup – výnimočná súťaž v naturálnej kulturistike!

Strávte druhú májovú sobotu športom a kultom dokonalých tiel, prídite sa pozrieť a povzbudiť súťažiach na 2. ročník Media4rent Natural Cup v bratislavskom Istropolise!

13.5.2017 sa sála bratislavského Istropolisu naplní krásou a dokonalosťou. Stane sa tak na 2. ročníku výnimočnej súťaže v naturálnej kulturistike Media4rent Natural Cup, ktorú založila a pod záštitou naturálnej asociácie SANK a INBA EUROPE organizuje Majsterka Európy v kulturistike a zároveň rozhodkyňa v asociácii naturálnej kulturistiky SANK, Iveta Hauserová.

Súťažiť sa bude v 29 kategóriách a nadšencom tohto športu, ktorí radi trávia čas v posilňovni, bude k dispozícii dokonalo pripravené pódium, ale i zákulisie.

Keďže ide o naturálnu kulturistiku a fitnes, bude na súťaži prítomná aj dopingová kontrola. O výsledkoch súťaže rozhodne profesionálny tím rozhodcov, ktorí sami stáli na pódiu a niektorí ešte stále aktívne súťažia.


Iveta Hauserová

Samotná promotérka súťaže, Iveta Hauserová, má za sebou niekoľko významných ocenení a absolvované roky súťaží na pódiu, preto sa rozhodla sa na všetko pozrieť z inej stránky, ako organizátor:

„Dokážem sa vcítiť do pozície súťažiacich, čo potrebujú a očakávajú, nakoľko sama som tam veľakrát stála. Preto to bola pre mňa veľká výzva a česť,“ i keď, ako sama priznáva, vôbec to nie je jednoduché. 

„1. ročník sa vydaril a teším sa na všetkých súťažiacich a priaznivcov naturálnej kulturistiky a fitnes, a týmto vás pozývam na 2. ročník Media4rent Natural Cup 13.5.2017 v Istropolise!“

Fotogaléria