Naštartujte svoj rok s januárovým FIT štýlom!

Redakcia | 6. január 2024
Naštartujte svoj rok s januárovým FIT štýlom!

Inšpirácie, nápady, skvelé rady a tipy na zdravší FIT život na jednom mieste? No predsa vo FIT štýle! Januárové vydanie je presne tá motivácia, ktorú potrebuješ!

Čo všetko ťa čaká v aktuálnom vydaní FIT štýlu?

Stravovacie usmernenia a potravinová pyramída

V súčasnosti  je k dispozícii množstvo informácií a odporúčaní týkajúcich sa výživy a zdravia. Ľudia, ktorí majú záujem o túto tému, sa môžu z rozličných zdrojov dozvedieť podrobnosti o potravinách, ktoré by mali v rámci zdravej a vyváženej stravy prijímať. Označenia živín a nutri-score (A, B, C, D, E) na obaloch potravín a jedál tiež poskytnú dôležité informácie o jednotlivých zložkách a trochu nám pomôžu s výberom vhodných potravín. Dostupné informácie o živinách sa však môžu zdať príliš zložité. Väčšina spotrebiteľov im celkom dobre nerozumie a pri príprave a výbere jednotlivých jedál majú bez poriadnej znalosti výživových látok len obmedzené využitie. Preto je potrebné poskytnúť širokej verejnosti výživové odporúčania takým spôsobom, ktorému by porozumeli. 

Návrat k zdravej strave po sviatkoch:  Potraviny pre odľahčenie trávenia a očistu tela  

Po sviatočnej sezóne, ktorá často zahŕňa nadmernú konzumáciu ťažkých, mastných a sladkých jedál, je január ideálnym časom na návrat k zdravým stravovacím návykom. Tento mesiac môže byť obdobím odľahčenia trávenia a očisty tela, pričom si vyberáme potraviny, ktoré podporujú vitalitu a dodávajú energiu. Ktoré potraviny zaradiť do jedálnička v januári?

Ako dodržať svoje predsavzatia? Praktické tipy a motivácia pre všetkých, ktorí opäť podľahli čaru novoročných záväzkov

...kedy si dať predsavzatia, ak nie „od pondelka“? Predsa – od januára! Začnem menej jesť, viac cvičiť, budem milá, nebudem sa o nikom nikdy škaredo vyjadrovať, budem tolerantná, príjemná, budem mať vo všetkom systém a poriadok, budem... Nuž, naplánovať si cestu k zdravšiemu životu v januári môže byť vzrušujúce, ale zároveň náročné. Ako udržať motiváciu a dosiahnuť svoje ciele? 

...a mnoho ďalšieho!  

POZOR, NEPREHLIADNITE!
Skvelá akcia pre predplatiteľov

Predplaťte si FIT štýl na 1 rok za 25,90 eur a získajte darček v hodnote 33 eur! 

Hot Attack od NUTRIADAPT je viac než len výživový doplnok - je to kľúč k bezkonkurenčnej energii a životnému výkonu. Jeho unikátna zmes prírodných extraktov a moderných výskumných objavov prináša nezabudnuteľný zážitok a vitalitu, ktorú si zaslúžite. Prečo by ste mali siahnuť po obyčajnom, keď môžete mať výnimočné? Vyskúšajte Hot Attack a naštartujte váš metabolizmus.