Novembrový FIT štýl je tu! Zoznámte sa, prosím...

Redakcia | 27. október 2023
Novembrový FIT štýl je tu! Zoznámte sa, prosím...

Sympatický, múdry, vtipný, vždy pripravený poradiť či pomôcť. Ponúka inšpirácie, návody, prináša úsmev a radosť. Taký je novembrový FIT štýl, ktorý práve mieri do stánkov a pre predplatiteľov - priamo do schránok!

Čo vás čaká v aktuálnom vydaní FIT štýlu? Množstvo zaujímavostí, inšpirácií, skvelých tipov, ako sa dostať do formy, ale aj tých, ako vo forme zostať a nevybočiť zo zabehnutých FIT koľají... Recepty, ktoré vám určite budú chutiť, cviky, ktoré vám uľavia a rady odborníkov, ktoré sú skvelým sprievodcom vaším FIT a zdravým životným štýlom.

Z tém novembrového FIT štýlu vyberáme:

Otvorte dvere k vnútornému pokoju: Objavte metódu Access bars

V dnešnom uponáhľanom svete je dôležité nájsť spôsoby, ako si udržať mentálnu a fyzickú pohodu. Jedným z inovatívnych prístupov k zlepšeniu celkového pocitu spokojnosti a vyrovnanosti je technika Access Bars, ktorá sa stáva stále populárnejšou v oblasti osobného rozvoja a vedomého života. Táto jemná dotyková terapia má za cieľ uvoľniť energetické blokády a otvoriť cestu k väčšej harmónii v živote človeka. Čo presne je Access Bars a ako môže prispieť k vášmu zdraviu?

Exotika na tanieri. Zn. Aj bez cestovania! 

Viaceré druhy exotického ovocia sa u nás postupne udomácňujú a my vďaka tomu môžeme ochutnať aj bez cestovania potraviny ďalekých krajín. Veď také pomaranče, citróny, banány, mandarínky, kokos, kivi, ananás či mango alebo avokádo boli ešte pred pár rokmi poriadne exotickým tovarom a dnes ich kupujeme rovnako samozrejme ako jablká, hrušky alebo jahody. To sú tie „zdomácnené“ druhy. Potom sú tu tí cudzinci zaujímavých farieb a tvarov, na ktorých si netrúfnete. A to je ozaj škoda. Pretože mnohé sú plné bioaktívnych látok, ktoré naše telo potrebuje práve v zimných mesiacoch.  Nenechajme sa preto odradiť tým, že netušíte, ako chutí dané ovocie, prípadne, ako sa vôbec je. My sme pre vás urobili zoznam exotického ovocia, ktoré si vieme kúpiť počas zimného obdobia v bežných supermarketoch a je ich skutočne veľa. Len si vybrať!

PLANK - jednoduchý cvik s veľkými výsledkami

Ideme do planku! Prečo? Dôvodov je množstvo. Cvičenie v planku je jednou z najuniverzálnejších športových metód a zaraďujeme ho medzi takzvané komplexné polohy. V planku sa súčasne zapája viacero svalových skupín naraz. Ideálny je pre všetkých, ktorí potrebujú rýchlo a efektívne spevniť a vyformovať celé telo a navyše ho udržať vo fit forme. Nepredstavujme si plank len ako statické držanie tela v jednej pozícii s cieľom vydržať v nej čo možno najdlhší čas. Plank je úžasne komplexný a ponúka rozmanité možnosti. 

Staňte sa naším predplatiteľom, objednajte si FIT štýl na 1 rok a získajte darček!