Objavte radosť z jari v našom marcovom čísle magazínu FIT štýl!

Redakcia | 23. február 2024
Objavte radosť z jari v našom marcovom čísle magazínu FIT štýl!

Roztancujte svoje chuťové poháriky s našou exkluzívnou ponukou sezónnych lahôdok, nechajte sa inšpirovať zdravými jarnými receptami a obohaťte svoj životný štýl o nové poznatky a zážitky. Od výživových tipov, cez tréningové seriály, až po hlbšie pohľady na psychológiu a zdravie, máme pre vás pripravený bohatý obsah. Nechajte sa uniesť jarou a zmeňte svoj životný štýl k lepšiemu s marcovým vydaním časopisu FIT štýl!

Objavte fascinujúci svet jarných chutí a vôní, prijmite výživové rady od našich odborníkov a očistite sa zvnútra aj zvonku s našimi tipmi na jarný pôst. Pokračujte vo svojom fitness dobrodružstve s našimi tréningovými plánmi, ktoré vás zahrejú aj vyformujú, a nechajte sa inšpirovať rozhovorom s Júliusom Jurcom o ceste k úspechu a spokojnosti. Skúmajte psychologické triky na vytvorenie zdravého životného štýlu a objavte krásu a zdravie, ktoré sú vždy v móde. Vychutnajte si tento marcový výlet do sveta zdravia, pohody a krásy!

 

Čo vás v marcovom vydaní čaká?

  • Nezabudnuteľné sezónne pôžitky (strana 14): Objavte jedinečné chute a radosti, ktoré nám ponúka marec, a doprajte si výnimočné gastronomické zážitky!
  • Pôst – očista tela aj duše (strana 20): Zistite, ako môže pôst ovplyvniť vaše telo a dušu a získajte tipy na úspešné vyčistenie sa zvnútra.
  • Veľká noc (strana 28): Prezrite si zvyky a tradície súvisiace s Veľkou nocou z minulosti a objavte ich zaujímavé korene a význam. 
  • Seriál skupinové cvičenia (strana 32): Vyskúšajte jumping - vzrušujúce skupinové cvičenie, ktoré vám pomôže získať kondíciu a zábavu zároveň!
  • Cesta k harmónii tela a ducha: Odkaz Indie – kolísky Jogy (strana 38): Preskúmajte hlbšie významy jogy a zistite, ako vám táto starodávna prax môže pomôcť dosiahnuť harmóniu tela a ducha. 
  • Tajomstvo silných nôh a pevného brucha (strana 46): Získajte tipy od Petra Nuotu na posilnenie nôh a brucha a dosiahnite silné a pevné telo.
  • Problémy s trávením? (strana 56): Prezrite si, ako vám môžu bylinky a probiotiká pomôcť zlepšiť vaše trávenie a dosiahnuť lepšie zdravie.
  • Ako si vytvoriť zdravý životný štýl? (strana 62): Naučte sa jednoduché tipy a triky, ktoré vám pomôžu vytvoriť a udržať zdravý životný štýl. 
  • Jednou nohou v rozchode (strana 70): Prečítajte si, ako sa vyrovnať s rozchodom a nájsť silu a odvahu pre nový začiatok. ...alebo zostať a dať šancu?
  • Naštartuj kolagén! (strana 76): Zistite, ako môžete stimulovať produkciu kolagénu a dosiahnuť mladistvý vzhľad pleti.

ŠPECIÁLNA AKCIA PRE PREDPLATITEĽOV! 

Pozývame všetkých našich čitateľov na špeciálnu marcovú akciu pre predplatiteľov! Pridajte sa k nám na jedinečnú udalosť plnú zábavy, vzdelania a inšpirácie, kde sa stretneme tvárou v tvár so špičkovými odborníkmi, ktorí vám poskytnú ešte viac informácií a tipov na cestu k zdraviu, pohode a kráse. 

Okrem toho, že každý mesiac do svojej schránky dostanete balík týchto kvalitných informácií, máte jedinečnú príležitosť práve teraz získať exkluzívny darček ako naši verní predplatitelia. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť spojiť sa s komunitou FIT štýlu a prežiť nezabudnuteľné chvíle spolu s nami! 

AKCIA NA MAREC:

Predplaťte si FIT štýl na 1 rok a získajte dmBio matcha čaj

Tento druh zeleného čaju patrí medzi jeho najstaršie odrody, obsahuje množstvo antioxidantov, minerálov, vitamínov a vlákniny vo vyššej koncentrácii. Pomáha udržiavať energiu a dobrú náladu. Počas dňa osvieži a povzbudí. Obsahuje látku teofylín, ktorá má podobné účinky ako stimulujúci kofeín. Prášok jemnej sladkastej chuti je dodávaný v praktickej malej dózičke, ktorú si môžete pribaliť do ruksaku na cesty. Táto sorta zeleného čaju je vo vysokej bio kvalite a pochádza z japonského poľnohospodárstva.dmBio matcha čaj, 30 g www.mojadm.sk