Otvorte si september s FIT štýlom: Nové vydanie plné inšpirácie, tipov a jesennej energie!

Redakcia | 28. august 2024
Otvorte si september s FIT štýlom: Nové vydanie plné inšpirácie, tipov a jesennej energie!

V septembrovom vydaní časopisu FIT štýl vás čaká poriadna dávka inšpirácie pre zdravý a aktívny životný štýl. Objavte, ako priniesť farby jesene na váš tanier, zlepšiť kondíciu aj počas chladnejších dní, a udržať si motiváciu na ceste k trvalému zdraviu.

Ponorte sa do sveta rastlinných bielkovín, domácej starostlivosti o telo a nechajte sa viesť našimi praktickými tipmi na cyklistiku, beh a ďalšie aktivity, ktoré vás udržia vo forme aj počas jesene.

Jeseň prináša farby aj na váš tanier!

V najnovšom vydaní časopisu FIT štýl sa zameriavame na to, ako si udržať kondíciu a FIT telo aj počas jesene. Objavte tipy na výživu s dôrazom na domáce probiotiká, rastlinné bielkoviny a zdravé recepty, ktoré vám pomôžu dosiahnuť trvalé výsledky.

Ste pripravení na nové výzvy?

Či už ste začiatočník, alebo mierne pokročilý, nájdete u nás návod na intervalový beh a odporúčania na jesenné cyklo trasy cez farebný svet prírody. Okrem toho vás čaká motivácia pre návrat do reality po dovolenkovom oddychu – udržte sa vo forme a vyhnite sa gauču!

Inšpiratívne rozhovory a hlboké témy

Prečítajte si rozhovor s Palim Kérim, bežcom, ktorý napriek svojim obmedzeniam žiari na trati aj mimo nej. Dozviete sa tiež, ako dopamín ovplyvňuje vaše pocity a čo robiť, aby ste sa cítili šťastní a spokojní.

Starajte sa o svoje zdravie a krásu

Zdravotná rubrika odhaľuje záhady herpesu a prináša prehľad najnovších technológií pre zdravý životný štýl. V rubrike krásy nájdete trendy pre krásne nechty na jeseň a inšpiráciu priamo z červeného koberca.

Odpočívajte s receptami a cestujte s nami

V sekcii receptov vás čaká záver leta v talianskom štýle s lahodnou pannou cottou, zatiaľ čo na cestách objavíme skrytý poklad Stredomoria - Sardíniu. 

Psychológia a ekológia

Nezabúdame ani na myseľ - odhaľte silu očakávaní s Pygmalion efektom a spojte sa s prírodou prostredníctvom ekoaktivizmu.

Nechajte sa inšpirovať, motivovať a vybaviť na jesenné obdobie s časopisom FIT štýl!

Predplaťte si časopis FIT štýl na celý rok a získajte darček, ktorý oceníte každý deň! K vášmu predplatnému pribalíme Revalid Revitalizujúci šampón, ktorý jemne umýva a revitalizuje vlasy. Tento šampón obsahuje výťažok z ovsa a pantenol na posilnenie štruktúry vlasov, zatiaľ čo alantoín upokojuje pokožku hlavy. Doprajte si nielen inšpiráciu na zdravší životný štýl, ale aj krásne a zdravé vlasy, vďaka starostlivosti od Revalid. Viac informácií nájdete na www.revalid.sk.