Dôležité oznámenie pre všetkých účastníkov FIT štýl CHALLENGE

Redakcia | 2. apríl 2024
Dôležité oznámenie pre všetkých účastníkov FIT štýl CHALLENGE

Vitajte v našej 60-dňovej výzve k zdravému a naplnenému životu!

Milí priatelia,

v prvom rade by sme sa chceli poďakovať každému z vás za váš záujem a nadšenie pre našu nadchádzajúcu výzvu FIT štýl CHALLENGE. Vaša podpora a očakávania nás neustále motivujú k tomu, aby sme pre vás pripravili čo najlepší program.

S hlbokým zreteľom na zabezpečenie najvyššej možnej kvality a hladkého priebehu nášho projektu sme sa rozhodli posunúť štart výzvy o mesiac. Novým dátumom začiatku bude 29. apríl 2024. Toto rozhodnutie nebolo ľahké, ale veríme, že je to v najlepšom záujme všetkých zúčastnených.

Dôvod tohto posunu je technickej povahy - chceme sa uistiť, že všetky naše platformy a nástroje sú dokonale pripravené na poskytnutie bezproblémového zážitku pre vás. Vaša pohoda a spokojnosť sú pre nás na prvom mieste.

Skvelé novinky však prichádzajú spolu s týmto odkladom:

Vďaka nášmu hlavnému partneroviNUPO, a záujmu ďalších partnerov, ktorí sa k nám pridávajú, bude CHALLENGE ešte zaujímavejší a plný možných výhier! Môžete sa tešiť na ešte lepšie ceny a širšiu paletu aktivít, ktoré obohatia váš zážitok z výzvy.

Chápeme, že tento posun môže spôsobiť určité nepríjemnosti, a za to sa vám chceme úprimne ospravedlniť. Aby sme vykompenzovali čakanie, plánujeme do obdobia pred štartom zahrnúť niekoľko aktivít a prekvapení, ktoré vás dostanú do správnej nálady na nadchádzajúcu výzvu. Už teraz sa môžete registrovať TU, aby vám žiadna informácia neunikla.

Ďakujeme vám za pochopenie a trpezlivosť. Sľubujeme, že čakanie stojí za to. Sme presvedčení, že s podporou našich partnerov a vašou neochvejnou motiváciou sa FIT štýl CHALLLENGE stane nezabudnuteľným dobrodružstvom pre nás všetkých.

Tešíme sa na máj, keď spoločne odštartujeme túto vzrušujúcu cestu!

S úctou a vďačnosťou,

Tím FIT štýl Challenge

REGISTRUJ SA DO VÝZVY TU ešte dnes