Pro Climate od dm drogerie markt čitateľky FIT šýlu poznajú

Redakcia | 15. september 2010
Pro Climate

Spoločnosť dm vyvinula produkty vlastných značiek každodennej potreby s označením Pro Climate, ktoré sú nielen klimaticky neutrálne, ale sú neutrálne aj k životnému prostrediu. Môžete sa s nimi stretnúť v predajniach dm alebo dm e-shope od mája tohto roka.

Počuli ste o tzv. produktoch neutrálnych k životnému prostrediu? Nie? Naše čitateľky áno a veru, zo sortimentu týchto produktov by si radi vybrali aj niečo pre svoju domácnosť. Skúste nájsť v dm drogerie markt tieto produkty aj vy a využite šancu  aspoň trošku prispieť k ochrane našej planéty a životného prostredia. 

Poznáte produkty Pro Climate?  

V ankete sme chceli by sme zistiť, či produkty Pro Climate poznáte, či ste ich vyskúšali, ako ste s nimi spokojní a či by ste ich odporučili aj svojim známym.

O tému udržateľnosti sa zaujíma až 95% opýtaných čitateliek Fit štýlu. Konkrétne tieto produkty už zaregistrovalo v dm drogerie markt takmer 60% opýtaných. Osobnú skúsenosť mali naše respondetky len s prostriedkom na pranie a umývanie riadku. Medzi obľúbenými produktami sa objavilo aj telové mlieko s vôňou medovky. 

Cena je prijateľná pre takmer 70% opýtaných. Dizajn produktov zodpovedá ich filozofii a sú príjemným spestrením sortimentu v dm drogerie markt. Fakt, že sa vyrábajú s čo najmenšou ekologickou stopou je jeden z podstatných pri nákupe tohto radu produktov.    

Aký produkt v sortimente Pro Climate respondetkám chýba? 

  • maska na vlasy a produkty na aknóznu pleť
  • dekoratívna kozmetika
  • produkty na intímnu hygienu
  • krém na ruky
  • balzam na pery
  • ekologický čistič podláh
Sme radi, že aj vďaka našej ankete sa vyžrebované čitateľky FIT štýlu mohli s produktami Pro Climate bližšie zoznámiť a odporúčajú ich aj svojmu okoliu.