Prvá grilovačka tejto sezóny

Redakcia | 10. máj 2021
Prvá grilovačka tejto sezóny
foto: lidl.sk

Po dlhej zime sa opäť začína otepľovať a slnko príjemne hriať. Je najvyšší čas zapáliť oheň a rozniesť vôňu grilovaného mäsa po okolí. Ukážeme vám tipy ako si grilovanie užiť a vychutnať si dobré jedlo.

Gril na drevené uhlie

Multifunkčný gril pre optimálnu reguláciu teploty vďaka ktorému dosiahnete perfektné výsledky grilovania. Súčasťou je aj bočný odkladací sklopný stolček s háčikmi, pre pohodlnú prácu s jedlom. Popola sa zbavíte ľahko vďaka vyberaciemu popolníku, ktorý jednoducho vysypete. Vďaka tomuto grilu bude príprava vynikajúceho jedla pre vás hračka.

Súprava na grilovanie

Výsledok každej práce záleží aj od nástrojov, ktoré použijete. Preto vám prinášame tip na 18-dielnu súpravu na grilovanie z nehrdzavejúcej ocele. S tým správnymi nástrojmi povýšite vaše grilovanie na novú úroveň.

Mäsový mix na grilovanie

Ak neviete ako správne marinovať mäso, grilovací mix je pre vás tou správnou voľbou. Ušetrite si čas s pokusmi a rovno začnite grilovať. V balení sa nachádza lahodná bravčová krkovička, stehno a bôčik. Na chuť si teda príde každý.

BBQ omáčka

Čo by to bolo za grilovanie bez grilovacej omáčky. Nezáleží na tom či grilujete mäso, ryby, syr alebo zeleninu, správne dochutenie je častokrát kľúčom k úspešnej grilovačke. Vyskúšajte grilovaciu BBQ omáčku, aby vaše jedlo malo ešte lepšiu chuť.

 

Všetky produkty nájdete v kamenných predajniach Lidl alebo na eshope www.lidl-eshop.sk