Športové oblečenie má byť vaša druhá koža. Taká je aj nová kolekcia Reebok – Crafted by Fitness.

Redakcia | 7. september 2017
Športové oblečenie má byť vaša druhá koža. Taká je aj nová kolekcia Reebok – Crafted by Fitness.

Značka Reebok je popredným výrobcom športového oblečenia, ktorej symbolom je znak delty. Riadi sa trendom súčasnosti, ktorým je aktívny životný štýl. Nešportujeme totiž len preto, aby sme boli lepší športovci.

Cvičíme, pretože sa vďaka tomu z nás stávajú lepší ľudia. A to v troch hlavných pilieroch, ktoré predstavuje práve spomínaná delta v logu Reebok – fyzicky, mentálne i sociálne.

K radosti zo športu však patrí aj vhodný výber oblečenia. Ten by mal kopírovať náš pohyb čo najpohodlnejšie, a zároveň by sme už od obliekania do obľúbených vecí mali prežívať radosť. K takýmto pocitom bola vytvorená aj nová kolekcia Reebok – Crafted by Fitness.

Jej hlavnú líniu tvoria pánske šortky, ktoré majú sťahovací pás na šnúrky podľa postavy, tzv. CordLock, ďalej postranné rozparky a všitý stredný diel pre neobmedzený pohyb. Inšpirované sú surferskou módou a módou z lifestylu pre fitness aktivity. Nájdete v nich aj pridané vrecká pre každodenné využitie.

Z dámskej kolekcie sú vlajkovou loďou elegantné legíny so širokým pásom, ktorý bráni odieraniu, s ergonomickými švami a priliehavým mäkkým švom okolo členkov. Tvoria tak peknú siluetu, v ktorej sa každá športovkyňa bude cítiť komfortne. Obsahuje taktiež technológiu Speedwick, ktorá drží pot pod kontrolou. Vďačí zato aj materiálu Spandex, ktorý je elastický a prispôsobuje sa pohybu.

Na záver si pozrite jedno z najnaturalistickejších videí, ktoré možno bude pôsobiť kontroverzne, ale práve takýmto spôsobom chcela značka Reebok poukázať na skutočnosť, že športové oblečenie je vaša druhá koža.

O Reebok

Reebok International Ltd., so sídlom v meste Canton, MA, USA, je svetovým lídrom v oblasti dizajnu, marketingu a distribúcii fitness a lifestylovej obuvi, oblečenia a výbavy. Reebok, pôvodom americká, svetová značka s bohatou fitness históriou je priekopníkom v odvetví športových potrieb. Reebok vyvíja produkty, technológie a programy, ktoré umožňujú pohyb a oddane sprevádza ľudí na ceste za naplnením ich potenciálu. Reebok sa s fitness zákazníkmi spája všade a bez ohľadu na to, akým spôsobom sa udržiavajú v kondícii – či je to tréning, beh, chôdza, tanec, joga alebo aerobik. Reebok Classics ťaží z fitness dedičstva značky a jej hrdý pôvod prenáša na lifestylový trh. Ako člen spoločnosti adidas Group, Reebok pôsobí vo viacerých oblastiach ako značka Reebok, Reebok-CCM Hockey a Sports Licenced Division. Reebok je exkluzívnym dodávateľom oblečenia pre CrossFit a CrossFit Games a je oficiálnym, hlavným sponzorom podujatí Reebok Spartan Race. Zároveň je exkluzívnym celosvetovým dodávateľom oblečenia pre UFC a Les Mills. Pre viac informácií navštívte Reebok na www.reebok.com, pozrite si novinky na http://news.reebok.com/, alebo zistite viac na http://facebook.com/reebok; http://twitter.com/reebok; and http://youtube.com/reebok

Fotogaléria