UŽ BUDÚCI TÝŽDEŇ TU MÁME 4. ROČNÍK NOČNÉHO BEHU NA DONOVALOCH

redakcia FIT štýl | 24. júl 2017
UŽ BUDÚCI TÝŽDEŇ TU MÁME 4. ROČNÍK NOČNÉHO BEHU NA DONOVALOCH
foto: becool

Milí bežci, Fa Donovaly Night Run 2017 tu máme o pár dní a vás je prihlásených už viac ako 350 čo nás nesmierne teší a veríme, že si podujatie užijete! Opäť teda očakávame účasť 700 až 800 bežcov.

V PIATOK VEČER ZAČNÚ DETI, V SOBOTU DOSPELÍ

Ako prvé vyštartujú na trať v malebnej prírode Slovenska deti. Tie čaká v piatok 28. júla od 19:10 300, 600 a 1200 m. Sobotný večer už ale bude patriť dospelým. Tí si v úžasnej atmosfére, ktorú každoročne pripravia domáci obyvatelia Donovalov v kombinácií s návštevníkmi tohto krásneho miesta, odbehnú premiérovo 5 a 10 km.

Ak si vyberiete dlhšiu trať, začínate už 19:45. Vaši bežeckí kolegovia na „päťke“ odštartujú presne o 20:00. Všetci, od tých najmenších až po dospelákov dostanete v cieli krásnu medailu. Ak máte záujem prísť na Donovaly skôr, využite zvýhodnené ubytovanie v našich partnerských hoteloch:

PROGRAM ZAČÍNA UŽ V PIATOK VEČERNÝM TRÉNINGOM

Ten začne už o 19:00 a Janči Dömény z Bratislavamarathon Team vás zoberie na prebehnutie sa po 5-kilometrovej trati, ktorú pripravujeme na sobotný nočný beh. Potom o 19:10 štartuje už spomínaný Nočníček.

Na druhý deň v sobotu 29. júla bude v spolupráci s Oblastnou organizáciou cestovného ruchu Stredné Slovensko, Park Snow Donovaly a Obcou Donovaly pripravený pre návštevníkov pestrý program.

Počas neho si budú môcť vaše deti od 10:00 do 14:00 vyskúšať detské atletické súťaže, rodiny budú hrať o zaujímavé ceny značky Fa, ktoré pre vás pripraví generálny partner podujatia spoločnosť Henkel a k dispozícii vám budú aj atrakcie v zábavnej Funaréne. Po odbehnutí Fa Donovaly Night Run sa budete môcť už tradične vyblázniť na Fa penovej párty.

Tak čo, zaregistruješ sa? Ak sme ťa presvedčili, môžeš tak urobiť tu: 
CHCEM SA REGISTROVAŤ

Podujatie sa koná pod záštitou Starostu obce Donovaly pána Miroslava Daňa a je súčasťou projektu RUNNING & SLOVAKIA GOOD IDEA.