Žiarivými maličkosťami až k veľkým zmenám

Redakcia | 25. február 2021
Žiarivými maličkosťami až k veľkým zmenám

Spoločnosť Avon sa dlhodobo snaží ukázať ženám aké sú výnimočné a že dokážu čokoľvek si zaumienia. Nezabúda ani na ich zdravie a predovšetkým zdravie prsníkov.

Prostredníctvom projektu Avon za zdravé prsia pomáha onkologickým pacientkam zvládať ich životný boj a šíri osvetu v oblasti problematiky rakoviny prsníka. Pohotovo reaguje na neustále zmeny a aktuálne prichádza s úplnou novinkou - predajom charitatívnych predmetov.

Avon môže na prvý pohľad pôsobiť ako obyčajná kozmetická značka, no dlhé roky venované realizácii charitatívnych aktivít hovoria niečo iné. Nebojí sa otvorene hovoriť o dôležitých témach, aktívne pomáha ženám, ktoré to potrebujú a nebojí sa postaviť za nás všetky. S posledným rokom prišlo mnoho zmien a obmedzení, Avon však nehľadá výhovorky, ale riešenia a okrem iného podporil aj najzraniteľnejšie skupiny – onkologické pacientky. Minulý rok sa spoločnosti podarilo vyzbierať viac než 34 000 € pre OZ Tak trocha predajom charitatívnych Tričiek za zdravé prsia a špeciálnych setov. 

Práve tričko bolo doteraz jediným symbol boja za zdravé prsia. Jeho kúpou prejavovali ľudia spolupatričnosť a podporu všetkým ženám a ich rodinám bojujúcim s rakovinou prsníka. Aktuálna situácia motivovala kozmetickú spoločnosť k zmenám – pomáhať sa rozhodla po celý rok, a to rôznymi aktivitami či výzvami zameranými na boj proti tomuto ochoreniu. Ďalšou zásadnou zmenou je, že namiesto tričiek za zdravé prsia sa môžete čoskoro tešiť na nové Avon symboly, ktoré budú mať rovnako dobročinný rozmer ako mali tričká. 

Okrem nich prináša Avon úplne nové charitatívne predmety, ktoré sme tu doposiaľ nemali. Novinky v podobe krásnych šperkov sú pre Avon i onkologické pacientky veľkou príležitosťou. Žiarivá pomoc bude dostupná od marca po celý rok v katalógoch aj na www.avon.sk. Avon sa zaväzuje, že z každého predaného kusu daruje finančné prostriedky na podporu občianskym združeniam bojujúcim proti rakovine prsníka. Neskôr sa tiež môžete tešiť aj na nové Avon symboly!

Buďte súčasťou veľkých zmien a potešte seba alebo svoje okolie oslňujúcimi šperkami. Veď aj malé gestá majú zmysel a niekomu môžu zmeniť deň či celý život. Hrdým nosením týchto predmetov či symbolov vyjadríte podporu onkologickým pacientkam aj ich rodinám. 

Žiarivá pomoc = oslňujúce šperky

  • Prsteň Chanan
  • Náramok Chanan
  • Náhrdelník Marisha
  • Náušnice Damara
  • Náramok Camila
  • Náušnice Camila

AVON ZA ZDRAVÉ PRSIA

Kozmetická spoločnosť Avon verí v zmysluplnosť tém súvisiacich so ženským zdravím a v podporu neziskových organizácií. Preto už viac ako 20 rokov na Slovensku spolupracuje s neziskovými organizáciami, ktoré sa venujú problematike rakoviny prsníka a prostredníctvom odborníkov a garantov rozhoduje o oblastiach, kde je pomoc potrebná. Tieto projekty podporuje materiálovo a finančne, pričom venovala už viac ako 1,45 milióna EUR, ktoré poslúžili na podporu vzdelávania zdravotníckeho personálu, študentov, zlepšenie kvality života a psychosociálnu podporu žien, kúpu diagnostických prístrojov, operačnej techniky a šírenie osvety v rámci prevencie verejnosti na Slovensku. 

Na projekte Avon za zdravé prsia spolupracuje so známymi osobnosťami, ku ktorým sa každoročne pridávajú známe osobnosti slovenského spoločenského života, aby podporili vždy aktuálnu kampaň.

Fotogaléria