Aká vôňa sa hodí najviac k vášmu znameniu?

Zuzana Vrecková | 4. september 2017
Aká vôňa sa hodí najviac k vášmu znameniu?

Samozrejme, že pri výbere omamnej vône sa budeme riadiť svojím nosom. Nosiť by sme na sebe mali to, čo je príjemné v prvom rade nám, až v druhom rade nášmu partnerovi či okoliu. Pre tých nerozhodných sú rôzne kategórie, podkategórie a delenia. Môžete si vybrať vôňu podľa toho, či ste muž, žena, dieťa, alebo dokonca podľa znamenia.

Vyberte si vôňu podľa znamenia

Pre večne zasnené a vznášajúce sa v oblakoch ryby, ktoré sú šťastné, ak majú pokoj a pevné zázemie, sú najvhodnejšie svieže vône voňajúce morom, napr. Acqua di Gio od Giorgio Armani alebo Light Blue od Dolce & Gabanna.

Mohlo by vás zaujímať: Parfum alebo parfumovaná, či toaletná voda. Aký je medzi nimi rozdiel?

Blíženci hýria novými nápadmi a v spoločnosti sú veľmi obľúbení. Vedia prekonávať samých seba, no niekedy siahnu po horúcich novinkách, inokedy zas po overenej klasike, napr. Mania od Armani, Body Intense od Burberry.

Úprimná a silná bytosť – to je vodnár, ktorý neznesie okolo seba nespravodlivosť. Omamné tóny pižma a kašmíru vás neomrzia, napr. Baby Doll od Yves Saint Laurenta, Deep Red od Hugo Boss.

Mohlo by vás zaujímať: Oleje - čo môžu ponúknuť vašej pleti?

Impulzívny a stále plný energie baran má rád zmenu a do všetkého ide naplno. Skúste ľahké kvetinové a ovocné vône, napr. Escape od Calvin Klein, Amarige Mariage od Givenchy.

Rozvážny býk, ktorý stojí pevne nohami na zemi, túži po luxuse a kvalitných veciach. Vaše vône sú Chance od Chanelu a J'adore od Dioru.

Veľmi citlivá duša a bohatá fantázia je typická pre rakov, a keď niečo naozaj chcete, nepozeráte na cenu. Najviac na vás vyniknú kvetinové a drevité vône, napr. Woman od Versace, Angel od Thiery Mugler.

Tvrdohlavé a hrdé levice, ktoré sa spoliehajú na svoju dokonalú intuíciu, by sa mali obzerať po korenených vôňach, akými sú Loverdose od Diesel či Cool Water Sea Rose od Davidoff.

Mohlo by vás tiež zaujímať: Viete aký kameň ladí s vašim znamením?

Starostlivé a zároveň puntičkárky – to sú panny. Nepotrebujú vytŕčať z davu, prednosť dávajú klasike a sviežim vôňam. Zaujať by vás mohli Euphoria od Calvin Klein, Envy Me od Gucci.

Povaha miernych a nekonfliktných váh si vyžaduje omamné kvetinové, ale aj ťažšie „pánske“ varianty, napr. Cinéma od Yves Saint Laurenta alebo Flower by Kenzo od Kenzo.

Svojhlavý škorpión si vyberá parfum zásadne podľa svojej nálady a momentálnych pohnútok. Tie, ktoré obsahujú kadidlo a sú orientálne, si vás získajú ihneď, ako Obsession od Calvin Klein, No. 19 od Chanel.

Spoločenský a optimistický strelec, ktorý potrebuje k životu slobodu a voľnosť, zažiari obalený v sladkých a korenených vôňach, akými sú Green Tea Cherry Blossom od Elizabeth Arden i Chloé Narcisse od Chloé.

Čítajte tiež: Jemné energie stromov. Čo charakterizuje jednotlivé stromy a ktorý vás osloví?