Krása články

krk, pleť, zdravie, ako si udržať pevný krk, pokožka, pleť,

Tajomstvo PEVNÉHO (pekného) KRKU

Často to vidíme: ak je aj pleť krásna, hladká a dokonalá, možno dotknutá neinvazívnymi zásahmi, krk vždy prezradí skutočný vek. Občas ho však vie i pridať. Vrásky na krku nelahodia žiadnej z nás, poďme sa na ne však pozrieť zblízka a ukázať si, ako sa o túto časť tela starať tak, aby bola krásna. Čítať viac..

Pod čiapkou:  Ako sa starať o vlasy v zime?

Pod čiapkou: Ako sa starať o vlasy v zime?

Vonku poriadne prituhlo. Aj vy máte chuť celý deň sa vyvaľovať pod teplou perinou a pre istotu ani nevystrčiť nos z domu? A keď už musíte, oblečiete si hrubú prešívanú bundu siahajúcu až po členky pripomínajúcu paplón, na ruky si natiahnete palčiaky z ovčej kožušiny a na hlavu nasadíte teplú pletenú čiapku? Čítať viac..

ako chrániť pleť pred zimou, starostlivosť, tvár, skin, koža, ruky, pery, začervenanie, hydratácia, krása, wellness, zdravie

Krásna v ZIME. Čo pleti v nečase škodí a čo pomáha?

S príchodom chladných zimných mesiacov musíme zmeniť aj starostlivosť o pokožku tak, aby sme predišli problémom typickým pre toto ročné obdobie. Poznáte to: suché, popraskané ruky, červená, podráždená pokožka, boľavé, popraskané pery. To všetko sú signály toho, že zimná sezóna je už tu. Nemusí to však byť váš prípad, ak sa viete na chladné počasie pripraviť, a to zvonku aj zvnútra. Čítať viac..

vlasy, odvar na vlasy, lupiny, vypadávanie vlasov, suchá pokožka hlavy, žihľava

BYLINKÁREŇ: VLASY v rukách prírody

Zima sa každoročne podpíše pod stav našich vlasov a pokožky hlavy. Suché, elektrizujúce vlasy bez lesku a vitality nám na nálade nepridajú. Ak sa pridajú lupiny, svrbenie a pálenie pokožky hlavy, je čas prizvať si prírodných pomocníkov. Pomôcť si totiž viete jednoducho doma a bez chémie. Čítať viac..

Článkov: 179