Krása články

4 TOP triky ako na ľahký letný mejkap

4 TOP triky ako na ľahký letný mejkap

Spotený, roztekajúci sa mejkap, rozmazané očné linky, očné tiene zrolované do záhybov očných viečok a lesknúca sa pleť na fotkách do albumu medzi ne však rozhodne nepatria. Viete, ktoré šikovné triky vám tento problém hravo vyriešia? Čítať viac..

Opáľte sa zdravo a bezpečne: Tipy na leto plné slnka

Opáľte sa zdravo a bezpečne: Tipy na leto plné slnka

Opaľovanie je prirodzený proces, pri ktorom sa v pokožke tvorí hnedý pigment nazývaný melanín. Melanín chráni pokožku pred škodlivým UV žiarením zo slnka. Keď je pokožka vystavená slnku, bunky produkujú viac melanínu, aby sa ochránili. To vedie k stmavnutiu pokožky, ktoré nazývame opálenie. Čítať viac..

krk, pleť, zdravie, ako si udržať pevný krk, pokožka, pleť,

Tajomstvo PEVNÉHO (pekného) KRKU

Často to vidíme: ak je aj pleť krásna, hladká a dokonalá, možno dotknutá neinvazívnymi zásahmi, krk vždy prezradí skutočný vek. Občas ho však vie i pridať. Vrásky na krku nelahodia žiadnej z nás, poďme sa na ne však pozrieť zblízka a ukázať si, ako sa o túto časť tela starať tak, aby bola krásna. Čítať viac..

Pod čiapkou:  Ako sa starať o vlasy v zime?

Pod čiapkou: Ako sa starať o vlasy v zime?

Vonku poriadne prituhlo. Aj vy máte chuť celý deň sa vyvaľovať pod teplou perinou a pre istotu ani nevystrčiť nos z domu? A keď už musíte, oblečiete si hrubú prešívanú bundu siahajúcu až po členky pripomínajúcu paplón, na ruky si natiahnete palčiaky z ovčej kožušiny a na hlavu nasadíte teplú pletenú čiapku? Čítať viac..

Článkov: 181