Riešenie pre ochranu pokožky a krásne opálenie!

NIVEA | 29. júl 2022
Riešenie pre ochranu pokožky a krásne opálenie!

Ochranu pred škodlivým UV žiarením potrebuje každý z nás bez rozdielu veku. Vďaka novým a vylepšeným produktom značky NIVEA SUN si pobyt na slniečku môžeme užiť bez obáv. Stačí si len vybrať produkt podľa svojich preferencií a životného štýlu.

Spoľahlivá ochrana tváre 

UVA lúče sa preukázateľne podpisujú na starnutí pleti, vzniku vrások i pigmentových škvŕn. Preto treba pred ich škodlivými účinkami pokožku chrániť, a to dokonca i vtedy, keď práve nie ste na priamom slnku. Lúče totiž prenikajú i cez mraky a kožu nezvratne poškodzujú. Spojte preto prevenciu a ochranu do jedného a vezmite si na pomoc pleťový krém na opaľovanie s látkou Luminous630 s vysokým ochranným faktorom. Používajte ho nielen na dovolenke, ale kedykoľvek pôjdete von. Oceníte ľahkú textúru, ktorá sa rýchlo vstrebe. 

NIVEA Pleťový krém na opaľovanie LUMINOUS630 OF 50, 40 ml, 16,48 Eur 

pletový krem nivea

Ochrana pokožky tela a dokonalé opálenie 

Dožičte si pocit dokonale hnedej pokožky. Bez spálenia, bez podráždenia. Zloženie vodoodolného oleja s kombináciou UVA a UVB filtrov zaisťuje spoľahlivú ochranu ihneď po nanesení. Obsahuje výťažky podporujúce tvorbu melanínu, ktoré pri pravidelnej aplikácii napomáhajú zhnednutiu pokožky. Navyše neobsahuje žiadne samoopaľovacie látky. Kožná znášanlivosť dermatologicky preukázaná. A zloženie? To rešpektuje oceány - je z 84 % biologicky rozložiteľné a neobsahuje UV filtre octinoxate a oxybenzone. Zároveň je fľaša tvorená z 95 % (okrem pumpičky a viečka) z recyklovaného plastu. Zabudnite na samoopaľovacie mlieka, neprirodzenú farbu, ale dajte šancu prirodzenému opáleniu.

NIVEA Olej na opaľovanie v spreji podporujúci zhnednutie OF 30, 200 ml,16,37 Eur

nivea krém

 

Dokonalé opálenie s karoténom a vitamínom E

Chcete krásny zlatistý odtieň opálenia, ktorý vydrží aj dlho po návrate z dovolenky? Je to možné! Zlatistý odtieň dosiahnete ľahko. Použite olej na opaľovanie s karoténom a vitamínom E, ktorý zaistí tiež prirodzenú rovnováhu hydratácie a navyše krásne vonia. Navyše neobsahuje žiadne samoopaľovacie látky. Kožná znášanlivosť dermatologicky preukázaná. Zloženie rešpektuje oceány - neobsahuje UV filtre octinoxate a oxybenzone. Chránite tak nielen svoju pokožku, ale aj životné prostredie. Majte po opaľovaní pokožku zlatistú, jemnú a hebkú. 

NIVEA Olej na opaľovanie v spreji s karoténom OF 6, 200 ml, 9,34 Eur

nivea krém