DORMEO PRÁCA SNOV je späť!

Redakcia | 26. august 2024
DORMEO PRÁCA SNOV je späť!

Dlhé roky sme dávali ľuďom šancu uchádzať sa o prácu snov. Doslova. Pozvali sme ich na našu predajňu, aby si pospali na našich matracoch a vankúšoch, a ešte aj za to dostali zaplatené!

Kampaň, ktorej cieľom bolo poukázať na význam dobrého spánku pre naše zdravie a pohodu, mala obrovský úspech – Práca snov bola v minulosti realizovaná v 20 krajinách s ohromujúcim počtom viac ako 300 000 uchádzačov. Celkovo bolo najatých takmer 100 “zamestnancov” v krajinách celej Európy, ktorí si vysnívanú prácu zažili na vlastnej koži. 

Tento rok sme to spravili znova!

Dormeo® práca snov

Po obrovskom úspechu z predchádzajúcich ročníkov spoločnosť Dormeo® tento rok opäť zverejnila pracovný inzerát. Hľadáme „snílkov“, sedmospáčov, ktorí by si chceli na 8 hodín zdriemnuť a dostať za to 1 000 €
Od 26. augusta do 9. septembra majú potenciálni kandidáti možnosť uchádzať sa o prácu snov. Vyberieme z nich jedného šťastlivca, aby k nám prišiel a 8 hodín si pospal na našich produktoch. Víťaz získa viac ako „len“ 1000 €... odmenou mu bude aj poznanie, že zmena kvality spánku je kľúčovou zmenou, ktorá môže výrazne zlepšiť jeho život. 
Dúfame, že vďaka kampani Dormeo® práca snov sa nám podarí zvýšiť povedomie o tom, že spánok je skutočnou PRÁCOU pre naše telo aj myseľ. Preto im musíme dopriať tú správnu „kanceláriu“, aby v nej vedeli svoju nočnú šichtu kvalitne odmakať. Počas noci si vieme oddýchnuť a zregenerovať, avšak len keď spíme na produktoch, ktoré sa nášmu telu prispôsobia a poskytnú mu dobrú oporu. Spánok je práca. A môže to byť práca snov.

Čo sa deje, keď spíme?

Pravdepodobne si myslíte, že počas spánku vaše telo prosto nerobí nič, že je úplne „vypnuté“. Pravdou však je, že telo a mozog sú zamestnané až-až! Celú noc pracujú na tom, aby nás udržali v rovnováhe a zdravých – naše myšlienky a telesné funkcie sa spomaľujú, aktivita mozgových buniek sa po celom dni utišuje, a je čas na opravy. Počas hlbokého spánku telo opravuje svaly, orgány a ostatné bunky; posilňuje imunitný systém, bojuje proti infekciám a oveľa viac. Na druhej strane, nedostatok spánku prináša mnohé zdravotné riziká od príznakov depresie až po vysoký krvný tlak a migrény. Spánok a zdravie sú úzko prepojené a spánkový expert Dormeo® si dáva za cieľ o tomto kľúčovom pilieri zdravia a pohody vzdelávať čo najviac ľudí. Keď sa zlepší kvalita spánku, zlepší sa aj kvalita života.

Dormeo® na misii snov

Dormeo® je jednou z popredných svetových značiek spánkových produktov. Naším cieľom je ponúknuť zákazníkom všetko, čo potrebujú na zlepšenie spánku a kvality života, od A až po Zzz. Takisto sa snažíme vzdelávať ľudí o tom, ako dokáže obyčajný kvalitný spánok pomôcť k lepšiemu zdraviu. Je to také jednoduché. Od výberu správnych roštov cez matrac a doplnkový matrac schopné prispôsobiť sa jedinečnému tvaru a veľkosti každej postavy, vankúš, na ktorý si zložíte hlavu po náročnom dni, až po krásnu posteľnú bielizeň, ktorá premení spálňu na štýlové útočisko podľa vášho vkusu. Dormeo® je váš komplexný spánkový poradca, na ktorého sa môžete spoľahnúť. 
Viac informácií: