Koniec kompromisom medzi starostlivosťou a mejkapom

Nivea | 19. júl 2021
Koniec kompromisom medzi starostlivosťou a mejkapom
foto: Nivea

Túžite po zjednotenej, žiarivej a vyhladenej pleti? Konečne je tu mejkap, ktorý nielenže opticky skrášľuje, tiež pleť ošetruje a omladzuje ju.

Podľa výskumov si takmer každá druhá žena kupuje štyrikrát ročne dekoratívnu kozmetiku. Najčastejšie ide o mejkap, ktorý má za úlohu „maskovať“ všetky nedokonalosti, fliačky, začervenanie a jednoducho zdokonaľovať pleť - a to nielen opticky.

31 % spotrebiteliek ale uviedlo, že bežné mejkapy majú málo ošetrujúce zloženie, zostávajú vo vráskach a v linkách, čo ešte opticky pridáva roky. Preto značka NIVEA, ktorá sa o krásu žien stará už viac než sto rokov, prichádza na trh s horúcou novinkou, ktorá nerobí žiadne kompromisy medzi dokonalým vzhľadom a starostlivosťou:



NIVEA ošetrujúci tónovací krém Hyaluron Cellular Filler 3 v 1 Care & Color kombinuje tri účinky v jednom. Obsahuje kyselinu hyalurónovú, hydratačné zložky a vysoko kvalitné farebné pigmenty. „Receptúra s kyselinou hyalurónovou pôsobí na vrásky vzniknuté z dehydratácie a pri pravidelnom používaní viditeľne redukuje jemné línie a vrásky,“ vysvetľuje Britta Fischerová z výskumu a vývoja spoločnosti NIVEA. „Pre receptúru nášho výživného mejkapu sme vybrali rôzne pigmenty najvyššej kvality a minerálneho pôvodu, ktoré výborne kryjú a zároveň prejasňujú pleť.“

I keď tento ošetrujúci tónovaný krém vďaka vyživujúcim zložkám skvele ošetruje pleť poskytuje jej dlhotrvajúcu hydratáciu na 12 hodín a zanecháva ju hladkú a pružnú, tak nemastí. Výsledkom je žiarivá, krásna, zdravá a zjednotená pleť. Linky a vrásky sú redukované a pleť pôsobí mladším dojmom.

Ako správne aplikovať NIVEA ošetrujúci tónovací krém Hyaluron Cellular Filler 3 v 1 Care & Color?

Krok č. 0 – prípravný krok:

Dobre si vyberte farbu tónovacieho krému, ktorá bude ladiť s odtieňom vašej pleti. Najlepšie sa to skúša na hrane čeľuste. Ak si nie ste istá, kúpte si oba odtiene a miešajte si vždy farbu, ktorá vám v daný deň vyhovuje. Nezabúdajte na to, že odtieň pleti sa počas roka mení. Najsvetlejší je v zime, opálenejší je zase v lete.

Krok č. 1:

Najprv na čistú pleť naneste denný krém a počkajte niekoľko minút, kým sa vstrebe.
 

Krok č. 2:

Tónovací krém 3 v 1 možno aplikovať prstami, štetcom alebo hubkou. Aby bol efekt čo najprirodzenejší a „splynul“ s pleťou, nepoužívajte ho príliš veľké množstvo. Aplikujte ho od stredu tváre smerom von podľa smeru, ktorým vám rastú jemné chĺpky na tvári. Ošetrujúci mejkap do pleti dobre zapracujte, aby nebolo vidno žiadne fliačky alebo prúžky a pozor si dávajte najmä pri hrane čeľuste, na krku, na čele, pri ušiach, aby nebol viditeľný prechod medzi farbou a nenalíčenou pleťou.

Krok č. 3:

Ak potrebujete vyššie krytie, je možné naniesť druhú tenkú vrstvu tónovacieho krému 3 v 1 Care and Color.



Ošetrujúci tónovací krém Hyaluron Cellular Filler 3 v 1 Care & Color, NIVEA, 30 ml, 19,99 Eur

Inovované nemastné zloženie 3 v 1 obsahuje kyselinu hyalurónovú a hydratačné zložky, ktoré pleti poskytujú 12-hodinovú hydratáciu a redukujú linky a vrásky. K tomu sú pridané vysoko kvalitné farebné pigmenty, ktoré sa rozpúšťajú na pleti a kryjú nedostatky a začervenanie. Zloženie je bez parfumácie a dostanete ho v dvoch odtieňoch – vo svetlom a v strednom.