Kondičný tréning s Petrom Nuotom: Dajte si do tela a tvarujte svoju postavu!

Peter Nuota | 5. jún 2024
Kondičný tréning s Petrom Nuotom: Dajte si do tela a tvarujte svoju postavu!

Pred nami je ďalší kondičný tréning z tejto výzvy a ja som už pripravený vás motivovať a viesť!

Tréningy sú náročné, ale verte mi, každá kvapka potu stojí za to. Dnes je to vaša šanca ukázať svoju silu, odhodlanie a vytrvalosť. Ja to už mám za sebou, teraz je rad na vás. Poďme spoločne prekonať ďalšiu výzvu!

Čo nás dnes čaká?

Dnes budeme cvičiť "len" štyri cviky, ale nenechajte sa zmiasť, tieto cviky sú zložené z viacerých pohybov, ktoré precvičia celé telo. Tu je rozpis nášho tréningu:
1. Biceps + Triceps + Ramená (10 opakovaní): Tento komplexný cvik zaťaží vaše bicepsy, tricepsy a ramená. Zamerajte sa na správnu techniku a plynulé pohyby.
2. Jumping Jacks (40 opakovaní): Dynamický cvik na zvýšenie tepovej frekvencie. Nezabudnite skákať na špičkách a ruky zdvíhať až nad hlavu.
3. Príťahy v predklone + Kick Back (10 opakovaní): Tento zložený cvik zacieli na chrbát a tricepsy. Dôležitá je kontrola a plynulosť pohybov.
4. Drepy s výskokom (10 opakovaní): Efektívny cvik na nohy a zlepšenie výbušnosti. Pri výskoku sa snažte padnúť späť do drepu, nie do vystretých kolien.

Ako to bude prebiehať?

Čaká nás 5 kôl, medzi ktorými si doprajeme minútovú pauzu na vydýchanie. Medzi jednotlivými cvikmi bude pauza 20 sekúnd, aby ste si mohli krátko oddýchnuť a pripraviť sa na ďalší cvik. Dôležité je nevzdať sa a udržať tempo počas celého tréningu.

Tipy na techniku:

Jumping Jacks: Skáčeme na špičkách, aby sme minimalizovali nárazy a šetrili kĺby. Ruky zdvíhame až nad hlavu, aby sme maximalizovali pohyb a zapojenie svalov.
Drepy s výskokom: Po výskoku plynulo padáme späť do drepu. Nezastavujte sa v natiahnutých kolenách, ale okamžite prejdite do ďalšieho drepu, čím udržíte napätie na svaloch a predídete zraneniam.

Ste pripravení?

Verím, že áno! Tento tréning je navrhnutý tak, aby vás posunul o krok bližšie k vašim cieľom. Pamätajte, že každý úspešný deň začína odvahou a túžbou po zmene. Tak poďme na to, priatelia! Spoločne to zvládneme a ukážeme, čo v nás je.
Do toho!