Nakúpte TOP darčeky pre zdravý životný štýl a vyhrajte darček aj pre seba

Redakcia | 11. december 2020
Nakúpte TOP darčeky pre zdravý životný štýl a vyhrajte darček aj pre seba

Či už hľadáte darček pre mamu, sestru, brata alebo babku, pokiaľ má mať blízko k zdravšiemu životu, práve ste ho našli. A to nielen jeden!

Tiež stojíte pred dilemou, čo komu darovať na Vianoce, pričom každý nápad sa vám zdá banálny? Zamierte do oddelenia praktických darčekov. Hoci sa hovorí, že by sa darovať nemali, opak je pravdou. Veď aj vy sami určite túžite po veciach, ktoré si nedoprajete, lebo je množstvo iných, dôležitejších. Napriek tomu by sa vám zišli a navyše by vás potešili. Tak prečo sa tomu vyhýbať pri obdarovávaní vašich blízkych? Zvlášť keď im pomôžu k zdravšiemu životu. Vám zas môže nákup darčekov v sieti 52 predajní PLANEO Elektro a na www.planeo.sk dopomôcť k výhre ďalšieho šikovného darčeka. Môže ním byť trebárs mikrovlnka, vysávač, chladnička, smart hodinky a množstvo ďalších z tisícky užitočných vecí, zaradených do veľkej vianočnej hry o 1 000 darčekov.

Hrniec, ktorý varí sámphilco hrniec

Pravidelná strava a teplé jedlo sú dôležité pre celkové zdravie. Predstavte si však, že na jeho prípravu nepotrebujete stáť pri sporáku a vlastne nepotrebujete ani ten sporák. Polievku, soté, dusené mäso, zeleninu v pare, ryžu, cestoviny či zemiaky za vás navarí multifunkčný hrniec Philco PHSC5600. Dokonca si v ňom pripravíte aj náročnejšie sous-vide jedlá. Na varenie využíva vyše 5-litrovú nádobu, takže sa naje celá rodina. Stačí vložiť suroviny, vybrať jeden z 11 programov alebo nastaviť teplotu a čas manuálne a stlačiť gombík. Jedlo netreba miešať, obracať, kontrolovať, stačí vám malé množstvo oleja aj vody. A tiež elektrickej energie. Odložený štart zapne hrniec práve včas, aby ste si ráno mohli vziať obed so sebou do práce, alebo aby vás po príchode domov privítala vábna vôňa.

Multifunkčný hrniec Philco PHSC5600 má ešte jednu dobrú funkciu – pomalé varenie. Varením pri nižšej teplote 80 – 95 °C sa zo surovín uvoľňuje dostatok šťavy na to, aby sa dusili vo vlastnej šťave a tá sa zbytočne neodparovala. Takto pripravené jedlo má jemnú štruktúru, intenzívnu chuť a živé farby. 

Dobrý odšťavovač

Keď hovoríme o dobrom odšťavovači, myslíme novinku austrálskej značky SAGE - The NutriJuicerCold Plus SJE 530. Tento štýlový krásavec má hneď tri prednosti. Prvou je extra veľký otvor, takže ovocie a zeleninu netreba krájať na menšie kúsky. Pojme celé jablko, hrušku, pomaranč a na jeden šup si poradí aj s niekoľkými mrkvami. Pri odšťavovaní nedochádza k strate cenných látok vplyvom tepla, pretože technológia ColdSpin™ zabezpečuje, že suroviny sa neprehrejú o viac než 1 °C. A do tretice sa do extra veľkej 2-litrovej nádoby vojde naraz dostatok šťavy na celý deň.

Môžete darovať aj zdravý úsmev

sencor kefka

Zdravé zuby sú viac než len pekný úsmev. Veď ovplyvňujú zdravie celého organizmu! Preto je elektrická zubná kefka SENCOR SOC 3311BK spolu s pravidelnými zubnými prehliadkami to najlepšie, čo môžete pre svoj chrup spraviť. Kmitajúce štetinky prekrvujú ďasná jemnou masážou, čím sa znižuje riziko paradentózy. Rýchlosťou 48-tisíc sterov za minútu vyčistí elektrická zubná kefka SENCOR SOC 3311BK zuby tak dokonale, že výrazne spomalí tvorbu zubného kameňa. Má päť programov pre čistejšie, lesklejšie a belšie zuby a berie ohľad aj na tie citlivé. Časovač vám oznámi, kedy sa treba kefkou presunúť do ďalšieho kvadrantu ústnej dutiny. Praktické puzdro chráni kefky na cestách a zároveň sterilizuje UV svetlom. Kefka vydrží v prevádzke až 45 hodín a nabiť si ju môžete dokonca aj cez notebook. 

Zdravšie s vysávačom

sencor vysávač

A prečo nie? Veď kým robotický vysávač SENCOR SRV 9550BK vysáva a umýva podlahy, čím zbavuje vašu domácnosť prachu a nečistôt, vy môžete ísť na prechádzku alebo cvičiť. Ovládanie výkonného centrálneho vysávača s kombinovanou rotačnou kefou je možné cez mobilnú appku, alebo stačí použiť diaľkové ovládanie. Vysávač sa pomocou optickej kamery, gyroskopu, infračervených senzorov a snímačov prekážok a schodov v miestnosti zorientuje, spustí všetky rotačné kefy a pustí sa do práce. Pri upratovaní nevynechá ani rohy, prejde prahy vysoké 1,5 cm a nerobia mu problém ani prechody medzi podlahou a kobercom. Pri vytieraní podláh nastavíte intenzitu vodnej sily pre šetrné umytie každého druhu podlahy. Robotický vysávač SENCOR SRV 9550BK vydrží upratovať až 200 minút a keď skončí, zaparkuje do dokovacej stanice, aby načerpal energiu na ďalšie čistenie.

Viac tipov na darčeky nájdete na www.planeo.sk