Športový duel dvoch blogeriek sa spustil

Redakcia FIT štýl | 24. november 2017
Športový duel dvoch blogeriek sa spustil
foto: SAMSUNG

Blogerky Tatiana Žideková zo Slovenska a Hana Volfová z Českej republiky prijali výzvu, počas ktorej rozhodujú každý krok a každá spálená kalória.

Jedna je populárna u amatérskych športovcov v Čechách, druhá zase na Slovensku. Spája ich láska k športovaniu a dvojtýždňová výzva značky Samsung, ktorú prijali. Výzva sa spustila 21. novembra o 00.00 hod a trvá do 4. decembra do 12.00 hodiny. Cieľom oboch je urobiť čo najviac krokov a spáliť čo najviac kalórií.

Čím sa meria?

Obe blogerky svoje pohyby monitorujú prostredníctvom aplikácie Samsung S Health a inteligentných športových hodiniek Samsung Gear Sport, ktoré môžu použiť aj počas plávania. Pre lepšiu motiváciu môžu využívať aj slúchadlá Samsung Gear IconX so svojou obľúbenou hudbou.

O ich výsledkoch ste informovaní aj vy, ich fanúšikovia. Samsung pripravil stránku #KROKUJEM, na ktorej sa každý deň zobrazujú aktuálne hodnoty spálených kalórií a počet krokov, ktoré sa pripočítajú k už zobrazeným hodnotám.

Aj vy môžete s aplikáciou S Health získať prehľad o všetkých svojich aktivitách, spálených kalóriách, počte vypitých káv či kvalite spánku. Zároveň si môžete nastaviť svoje osobné ciele, podeliť sa o vaše úspechy a súťažiť s priateľmi. Ak chcete svoje výkony zaznamenávať jednoducho a spoľahlivo, môžete využiť hneď niekoľko inteligentných nositeľných zariadení.

Inteligentné hodinky Samsung Gear Sport vás budú motivovať na ceste k zdravému životnému štýlu. Dokážu sledovať váš tréning, jedálniček a ukážu vám vždy ten správny smer. Gear Sport sú okrem pokrokových funkcií aj štýlovým doplnkom a ideálnym spoločníkom pre každodenné aktivity.

Samsung Gear Fit2 Pro je dizajnový fitnes náramok, ktorý v sebe ukrýva osobného trénera. Jeho pokrokové vlastnosti dokážu rozoznať, akú aktivitu práve vykonávate a zaznamená údaje o všetkých vašich športových výkonoch. Výhodou oboch zariadení je, že sú odolné voči vode a môžete ich tak využiť aj pri plaveckých tréningoch.

Slúchadlá Gear IconX sa stanú vaším skvelým spoločníkom pri každom športovom výkone. Obľúbenú hudbu si vychutnáte bez toho, aby ste museli použiť telefón a bez akýchkoľvek zbytočných káblov.