Ako v našom testovaní obstáli produkty zn.Sportness od dm drogerie markt?

Redakcia | 28. september 2020
Ako v našom testovaní obstáli produkty zn.Sportness od dm drogerie markt?

Chutili Vám? Ktoré boli pre Vás TOP? Otestovali sme s čitateľmi produkty zn. Sportness a tu sú výsledky.

TESTOVALI sme produkty zn.Sportness od dm drogerie markt  

Každý si v dm drogerie markt dokáže nájsť niečo pre seba od  zdravých tyčiniek, sušienok, cez rôzne rastlinné mlieka ale aj doplnky pre šport. Produkty zn.Sportness nám dokážu pomôcť ako pri chudnutí tak aj naberaní svalovej hmoty. 

Otestovali sme ich a tu sú výsledky:

Anketu vyplnilo 60 respondentov, muži aj ženy v rôznom veku. Viac ako polovica opýtaných, 65 % radu Sportness pozná a nakupuje tieto produkty. Zvyšná časť 28,3% produkty zn.Sportness nepozná, ale veľmi rada by ich skúsila.  

Z produktov zn.Sportness respondeti vyskúšali: proteínové tyčinky rôznej chuti, bielkovinové tyčinky,  vegánske tyčinky, izotonické nápoje, Shake, proteínove smoothie, proteín v prášku ktorý sa dá jednoducho zarobiť s vodou alebo s mliekom, podľa chuti. 

Sportness proteínová tyčinka

Najviac chutili proteínové tyčinky

Medzi najobľúbenejšie produkty u opýtaných patria proteínové tyčinky Crunchy, karamel a s príchuťou kokosu.  Ďalej to boli izotonické nápoje pomarančovej chuti a proteínové drinky čokoládovej chuti a proteínové smoothie. 

Sportness bielkovinová tyčinka

Sportness smoothie

Zdravá strava môže byť drahšia. Kedže takéto produkty sa vyznačujú náročnosťou výroby a použitím kvalitných surovín, prejavuje sa to na výške ich sumy. Avšak je veľmi dôležité, aby sa táto suma zhodovala s kvalitou produktov.

Ako sú na tom produkty značky Sportness

Kvalita je dôležitá

Až 90 % respondetov označilo, že kvalita produktov je porovnateľná s inými značkami športovej výživy, ale ich cena je porovnateľne nižšia. Tieto produkty dokážu byť teda dostupné širokej škále kupujúcich, pre ktorých je cena rozhodujúcim faktorom. 

Ako sme vyššie spomenuli, značka Sportness prináša pre milovníkov zdravej výživy a športu veľmi široký sortiment produktov a u opýtaných bol tento sortiment postačujúci. Niektorí z nich, 15% opýtaných, by privítali viac druhov proteínových tyčiniek, hroznový cukor, produkty pre kĺbovú výživu prípadne proteínové maslá (arašidové maslo obohatené o proteíny) alebo raňajkové kaše, nátierky, viacej príchutí nápojov, lowcarb produkty alebo rýchle snacky. 

Sportness patrí k obľúbeným značkám (nielen) u športovcov 

Z ankety môžeme povedať, že produkty zn.Sportness od dm drogerie markt sú veľmi obľúbené u našich čitateľov, kedže viac ako 96,7 % by ich odporúčalo svojím známym. 

Pokiaľ teda milujete šport a chýba vám niečo na osvieženie, doplnenie tekutín alebo proteínov do vášho jedálnička rada Sportness Vám pomôže. Produkty sú určené na priamy konzum, takže ich môžete mať odložené v taške, batohu alebo aj v aute na cestách a mať takto vždy zdravé potraviny poruke! 

proteínový čokoládový nápoj