Všetkým našim vrcholovým športovcom... ĎAKUJEME!

redakcia FIT štýl | 23. december 2017
Všetkým našim vrcholovým športovcom... ĎAKUJEME!

Keď je niekto v športe dobrý, stane sa postupne známym. A tí výnimočne dobrí alebo najlepší sa stanú takí známi, že až si ich až začneme privlastňovať, voláme ich krstným menom, sledujeme nielen ich športové výkony, ale aj súkromné životy, celé to dianie okolo nich.

V podmienkach, aké na Slovensku v rámci športu máme, je to s najväčšou pravdepodobnosťou zázrak, že máme tých nie dobrých, ale najlepších čoraz viac.

Dokazujú to pravidelne na trati, vo vode, zasneženom svahu, tenisovom kurte, atletickej dráhe, ľadovej ploche či futbalovom trávniku. Za nás všetkých, ktorí si často ani nedokážeme predstaviť, koľko každodennej driny je za tým všetkým.

Verím, že na to, aby sme sa im poďakovali za krásny športový rok, ktorý nám svojimi výkonmi venovali, bude stačiť, keď spomeniem krstné mená aspoň tých najúspešnejších – veď ich predsa tak dobre poznáme, veď sú naši.

Ďakujeme Peter, Veronika, Petra, Dominika, Matej, Marek, Stano, Marián, Matej, Ladislav, Peter a všetci ďalší. Tešíme sa na nové slovenské mená zo sveta vrcholového športu, ktoré časom iste pribudnú a opäť „zdomácnejú“.

Krásne zimné mesiace praje Patricia Zlámalová a redakcia časopisu FIT štýl

Máte už zimné dvojčíslo FIT štýlu?

Môžete nás aj darovať