Wellness články

motivácia, životná pravda, ako zostať motivovaný, cvičenie, strava, život, šťastie,

5 životných právd, ktorých by ste sa mali držať

Všetko sa začína v hlave! A preto aj my sme fanúšikmi pozitívneho myslenia. Ako si nastavíte myseľ, tak budete tráviť svoje dni, dosahovať svoje ciele a správať sa k ľudom okolo vás. Pozrite, koľko pravdy a životnej múdrosti sa dokáže schovať do jednej vety. Čítať viac..

večer, rutina, beh, oddych, pokoj, spánok, klud, čo nerobiť večer, pravidlá, dobrý spánok, odpočinok, relax, po práci, doma, pohoda, domov, gauč, aktivita, cvičenie, zdravie, fit, beh, bežci, fitštýl, magazín, chudnutie, zdravý životný

Týchto 6 vecí večer rozhodne nerobte! Prečo?

Vedeli ste o tom, že nie je dôležité len to, ako začnete svoj deň, ale aj ako ho skončíte? Možno snívate o tom, že si večer po dlhom dni krásne ľahnete na pohovku, no ak je dobrý spánok to, po čom túžite, budete musieť niečo zmeniť. Čítať viac..

ranné vtáča, ranné vstávanie, cirkadiánny cyklus

Máte problém vstať? Toto je za tým!

Spolubývajúci už si odcvičil aj dal prať, zatiaľ čo vy sa ešte len naťahujete v posteli a snažíte vstať? Viniť za to môžete aj gény. Otázka ranného vstávania, nie je len o pevnej vôli. Každý z nás má geneticky determinovaný chronotyp. Celá veda o rannom vstávaní vo veľkej miere súvisí s tým, čo odborne nazývame endogénny cirkadiánny cyklus. Čítať viac..

joga, 9 odtienov jogy, typy, jogy, druhy, ako cvičiť jogu, hatha, vinyasa, fit, fitness, relax, cvičenie, doma, fitastyl.sk, ashtanga

9 odtieňov JOGY

Určite ste sa už stretli s niekým, kto pravidelne cvičí jogu. Potom ste sa chceli prihlásiť na lekciu jogy vy, prípadne ste si chceli zacvičiť doma podľa YouTube, no ani za ten svet ste si z veľkej ponuky neznámych názvov nevedeli vybrať. Poznáme hneď niekoľko typov jogy. Či už chcete fyzicky náročnejšiu alebo ľahkú, skôr relaxačnú, meditatívnu jogu, určite si vyberiete. Skôr, ako sa rozhodnete, ktorý druh cvičenia je pre vás ten pravý, vyskúšajte ich niekoľko a tiež vystriedajte viacerých lektorov. Len tak zistíte, čo je pre vás to pravé orechové. Čítať viac..

Suché ruky

SOS pre suché ruky

Mať v zime suché ruky je pomerne bežný jav spôsobený chladom, mrazom, studeným vetrom a tiež prechodom zo zimy do tepla. V súčasnosti, keď si ruky nielen umývame bežným mydlom, ale aj niekoľkokrát za deň dezinfikujeme, býva však tento problém oveľa rozšírenejší a sprevádzaný rankami a prasklinami, ktoré nám môžu spôsobovať značný diskomfort. Čítať viac..

Článkov: 323