Toto vás šokuje! Uhádnete vek tejto ženy?

redakcia FIT štýl od boredpanda.com | 13. júl 2017
Toto vás šokuje! Uhádnete vek tejto ženy?
foto: boredpanda.com; instagram

Sárina pokožka predčasne vráskavie, a preto vyzerá omnoho staršia, než skutočne je. Ide o poruchu spojivového tkaniva...

Sára Geurtsová mala len 10 rokov, keď jej bola diagnostikovaná zriedkavá kožná choroba nazývaná Dermatosparaxis Ehlers-Danlos syndróm (EDS), porucha spojivového tkaniva, ktorá inhibuje schopnosť tela produkovať kolagén. Dôsledkom toho je, že Sárina pokožka predčasne vráskavie, a preto vyzerá omnoho staršia, než skutočne je.

Ehlers-Danlos syndróm: Čo s tým?

Ako vidíte z týchto úžasných obrázkov, Sára je modelka, ktorá má teraz 26 rokov a je odhodlaná ukázať svetu, že sa nemá za čo hanbiť.

"Moja koža bola moja najväčšia neistota," hovorí vo videu nižšie. "Ale teraz si myslím, že je to tá najkrajšia vec. Každá nedokonalosť, ktorú máte, je špeciálna a originálna iba pre vás a rozpráva tak príbeh o vás, o tom, kto ste, ako aj o boji a ceste, na ktorej ste boli. "

Sára, pôvodne z Minnesoty, teraz žije v Los Angeles, sa vydala na misiu zmeniť spôsob, akým premýšľame o štandardoch krásy. V roku 2015 predložila svoj príbeh kampani Love Your Lines, projektu, ktorý chváli nedokonalosti žien, a jej najnovšie video, ktoré produkuje spoločnosť Barcroft TV, už malo takmer dva milióny videní.

"Stretnete sa s ľuďmi, ktorí vás zastrašujú," napísala nedávno na Instagram. "Keď ste iný/á, ľudia nevedia, ako reagovať, alebo ako prijať niekoho, kto nejde s davom...

Nie sú zvyknutí na niekoho, kto sa nepokúša zapadnúť. Takže namiesto toho, aby vyzdvihli vašu jedinečnosť, dávajú vám pocítiť, že ste divný alebo poškodený. Som tu, aby som vám ponúkla niekoľko dobre zarobených rád: Vykašlite sa na nich. "

Viac info: Instagram

"Moja koža bola moja najväčšia neistota. Ale teraz si myslím, že je to tá najkrajšia vec."

Sára má zriedkavé kožné ochorenie nazývané Dermatosparaxis Ehlers-Danlos syndróm (EDS) 

(EDS) je porucha spojivového tkaniva, ktorá inhibuje schopnosť tela produkovať kolagén.

Dôsledkom toho je, že Sárina pokožka predčasne vráskavie, a preto vyzerá omnoho staršia, než skutočne je,

 "Keď ste iný/á, ľudia nevedia, ako reagovať
 Namiesto toho, aby vyzdvihli vašu jedinečnosť, dávajú vám pocítiť, že ste divný alebo poškodený..."

Pozrite si Sáru vo videu  

Fotogaléria