Júlový FIT štýl: Leto, slnko, dovolenka... a ty!

Redakcia | 5. júl 2023
Júlový FIT štýl: Leto, slnko, dovolenka... a ty!

Tvoje MUST HAVE na letné dni voľna! Júlový FIT štýl je nabitý informáciami, radami, tipmi, skvelými receptami a všetkým, čo sa v lete potrebuješ dozvedieť...

Čo ťa čaká v aktuálnom vydaní FIT štýlu?

VÝŽIVA

Jackfruit - Vegánska alternatíva mäsa

Tropický gigant ako superpotravina? Presne tak! Ako si ho pripraviť, čo všetko vášmu telu dodá a ako chutí sa dočítate v júllovom čísle FIT štýlu.

VEGETARIÁNSTVO a jeho riziká

Nie je všetko čierno-biele. Aj v stravovaní je mnoho odtieňov, farieb, pre a proti - ktoré by ste rozhodne mali poznať, kým sa rozhodnete pre nejakú formu stravovania.

Sila MISO pasty

Vylepšite svoje varenie starovekou fermentovanou pochúťkou. Nelenže dosiahnete výnimočné chute, ale aj prospievate vášmu zdraviu. 

STRAVA podľa piatich elementov

Alternatíva súčasných západných spôsobov stravovania. Ako na to, prečo - a či vôbec...? Odpovede nájete v článku júlového vydania.

DO FORMY

Pevný a silný vrch tela

Kruhový tréning, skvelú makačku pre krásne telo vám prináša tréner, kapitán FIT štýl running teamu - Peter Nuota. A že sa skutočne zapotíte, za to vám ručíme!

POĎ DO VÝZVY s Dianou Hô Chí

Zastav sa a zhlboka sa nadýchni. Dia ti ukáže nielen skvelé cviky, ale aj priblíži niečo zo svojho súkromia a ukáže ti, ako vychutnávať čaro prítomnosti.

Vyformovaný zadok a boky? Poďme na to!

V bikinách ako z katalógu! Zaraď do svojej rutiny tieto cviky a keď prejdeš po pláži, všetci sa zaručene otočia!

BEŽECKÉ zranenia

Nie je to len o krásnych fotkách, parádnych zážitkoch a odbehnutých kilometroch. Niekedy nás telo jednoducho zradí. Ako na bežecké zranenia a čo s nimi ti vysvetlíme v júlovom čísle.

ROZHOVOR: Liečba umením

Arteterapia dokáže zázraky. O skúsenostiach z praxe, o tom, čo klientom prináša, prečo je dôležitá a v čom je iná ako všetky ostatné terapie sa dozvieš priamo od terapeutky Mgr. Sashii Točík Berkyovej, MBA.

+ brutálne skvelé recepty na GRILL PÁRTY
+ voňavá a sladká FIT cukráreň & mnoho ďalšieho...

 

Miluješ FIT štýl a chceš ho mať doma každý mesiac? PREDPLAŤ SI HO!

K ročnému predplatnému ti teraz ako poďakovanie za tvoju dôveru pribalíme skvelý darček: CARE - second skin, dámsku parfumovanú vodu.