Kvalitná prírodná kozmetika QueenBee ponúka účinnú starostlivosť o pokožku za pomoci prírody a včiel

QueenBee | 15. október 2021
Kvalitná prírodná kozmetika QueenBee ponúka účinnú starostlivosť o pokožku za pomoci prírody a včiel
foto: QueenBee

Vitajte vo svete prírodnej kozmetiky prémiovej kategórie, ktorú vyrábame ručne z najkvalitnejších surovín na Slovensku v Komárne. Firma QueenBee vznikla z pragmatických dôvodov. Zakladateľka firmy - Mgr. Adrienn Amzlerová totiž sama viedla boj s kožným ochorením, na ktoré nenašla na trhu vhodné kozmetické prípravky. Tak sa rozhodla vyrobiť si vlastnú kozmetiku.

Prírodná kozmetika QueenBee je kvalitné kozmetické ošetrenie s najlepšími aktívnymi zložkami a so silou prírody, na zachovanie zdravej pleti. Starostlivý výber kvalitných surovín je pre nás veľmi dôležitý, preto vyberáme certifikované EcoCert, organické zložky a včelie produkty z našej vlastnej včelnice. Včely pomáhajú vytvárať pre spoločnosť miliardové hodnoty v prírode a poľnohospodárstve, preto veríme, že ich záchrana je v záujme nás všetkých v budúcnosti. 

https://www.queenbeeshop.sk

QueenBee - luxusná a dostupná kozmetika

Nestačí nám kvalitné a prírodné zloženie, chceli sme okoliu ponúknuť luxusnú a cenovo dostupnú kozmetiku. Všetky naše produkty sú bez PEG, SLS, SLES, silikónu, parabénou, paraffínou, palmového oleja, ropných derivátov a parfémov a predsa krásne voňajú. Sú plne šetrné k pokožke, zvieratám a životnému prostrediu. Hlavnou ingredienciou niekoľkých kozmetických prípravkov je med, ktorý svoje liečivé účinky preukázal aj v prípade citlivej a problematickej pokožky. 

Našim hlavným cieľom je chrániť prírodu, pretože práve ona nás podporuje a dodáva nám tie najlepšie ingrediencie na výrobu kozmetiky QueenBee. Na balenie našich produktov sme využili sklenené fľaše namiesto plastových obalov. Všade kde vieme dbáme na životné prostredie. 

Presvedčte sa aj Vy, že príroda nám ponúka všetko pre zdravie pokožky.

Kontakt:

Facebook: QueenBee Slovensko

Instagram: queenbeeslovensko

E-shop: www.queenbeeshop.sk 

Fotogaléria