Zdravé nezdravé: Fit čokoládové nátierky 3x inak

Redakcia | 19. február 2021
Zdravé nezdravé: Fit čokoládové nátierky 3x inak

Zabudnite na umelé čokoládové nátierky plné rafinovaného cukru. Inšpirujte sa našimi receptami na rýchle, výživné a neuveriteľne chutné nátierky z kvalitného kakaa a chrumkavých lieskovcov a potešte chuťové poháriky aj tých najväčších maškrtníkov.

čokoládová nátierka

Avotella

Čokoládová nátierka z avokáda? Možno si teraz ťukáte na čelo a pýtate sa, či sme sa nepomýlili. Avokádo sa predsa spája len s vajíčkom či toastami a neviete si ho absolútne predstaviť na sladkej vianočke alebo v palacinkách. Avšak opak je pravdou. Vďaka svojej neutrálnej chuti dodá avokádo čokoládovej nátierke lahodnú krémovosť a vláčnosť a obohatí ju o veľké množstvo zdravých tukov. Vyskúšajte túto fantastickú a zdravú avotellu naservírovať svojim deťom a schválne sa ich spýtajte, či dokážu odhaliť jej tajnú ingredienciu. Buďte si istí, že vám nebudú chcieť veriť. Jej chuť je totiž na nerozoznanie od klasických rafinovaných čoko nátierok.

RECEPT NÁJDETE TU

čokoládová nátierka

Domáca nutela

Chutí ako originál, no pýši sa "čistým" zložením. Je plná zdraviu prospešných tukov a spolu s domácim pečivom alebo nadýchanými špaldovými palacinkami predstavuje vyvážené a makronutrientami nabité jedlo. Jedna lyžička nestačí, to vám garantujeme.

RECEPT NÁJDETE TU

čokoládová nátierka

Tofutella

Ďalšia netradičná kombinácia, ďalšia symfónia lahodných chutí. Tofu zabezpečí potrebnú dávku bielkovín, banán zdravé cukry a sacharidy, kokosový olej prospešné MCT oleje a kakao je overený zlepšovák nálady. Prajeme dobrú chuť.

RECEPT NÁJDETE TU

Hráškovo-avokádová nátierka
Prečítajte si tiež:

Hráškovo-avokádová nátierka