Sviečka namiesto dezinfekcie? Šikovná Slovenka vymyslela prevratný produkt

MMP | 14. júl 2021
Sviečka namiesto dezinfekcie? Šikovná Slovenka vymyslela prevratný produkt
foto: MMP

Bronislava Suchá vymyslela špeciálnu bio sviečku s liečivými a dezinfekčnými účinkami. Už ste o nej počuli?

Keď bola minulý rok Bronislava na dovolenke v Ománe, zaujala ju  jedna vec. Nikde v krajine sa nepoužívala chemická dezinfekcia, všade sa však niesla známa vôňa kadidla. Viete z čoho? Z tlejúcej myrhy. Neskôr sa dozvedela, že je to preto, lebo myrha má silné čistiace, antibakteriálne a dezinfekčné účinky. Nedalo jej to a usilovne premýšľala nad tým, ako silu tohto zázračného kra pretaviť do výrobku, ktorý by bol efektívne využiteľný aj u nás "na západe". Na um jej prišli sviečky. Oslovila známu výrobkyňu sviečok  a onedlho bol produkt na svete.

Zázrak menom myrha

Myrha pôsobí antibakteriálne a protizápalovo, má priaznivý vplyv na dýchací systém, stimuluje činnosť pľúc a priedušiek, uľavuje pri chrípke, vírusových ochoreniach, prechladnutí a bolestiach v krku. Ďalšími zložkami, ktoré spolu s myrhou zaručia dezinfekciu vzduchu v uzavretých priestoroch, sú medovka lekárska, tymian a kadidlo.

Sviečka Medicamenta myrrha productum MMP je vyrobená z týchto prírodných zložiek, čím získala antivirotické, antibakteriálne a antiseptické účinky, a práve vďaka nim zabezpečí komplexnú dezinfekciu domovov, kancelárií, pracovných prostredí i ostatných uzavretých priestorov.

Po úspechu s myrhou prichádza na scénu konope

Po úspechu myrhových sviečok s tymianovým olejom a olejom z medovky ponúka značka MMP ďalšiu novinku – sviečku konope s postupným uvoľňovaním stopercentného prírodného oleja z konopy siatej (Cannabis sativa) s CBD. Esenciálne mastné kyseliny, ktoré obsahuje, sú nevyhnutné na správne fungovanie metabolizmu a imunitného systému. Je tiež protizápalový. Konope sa používa najmä preto, že zmierňuje bolesť. Kanabinoidy v ňom likvidujú zápal a uľavujú od bolesti. Konopný olej znižuje aj oxidačný stres, ktorý je vedľajším produktom životného štýlu.

Analgetická, antibakteriálna a antivirotická sviečka MMP – konope uľavuje od bolesti, pomáha pri liečbe migrény, astmy, chronickej bolesti a stresu. Podporuje duševné zdravie, relaxáciu i zdravý spánok. Účinne likviduje stafylokoky aj streptokoky.

Ručná výroba, bio kvalita a vegánsky sójový vosk

Liečívé sviečky MMP sú ručne vyrobené zo 100% prírodných olejov v bio kvalite a vegánskeho sójového vosku. Kúpiť si ich môžete v lekárni alebo na eshope Dr Max. Viac informácií sa dozviete na www.mmpcandle.sk