10 pozitívnych afirmácií na tento rok

Redakcia | 25. január 2024
10 pozitívnych afirmácií na tento rok

Zmena myslenia a konania ide krok po kroku. Pridajte k svojim novoročným záväzkom aj rituál pozitívnych afirmácií. Váš život dostane nové obrátky. Energia, ktorú venujete afirmáciám sa vám niekoľkonásobne vráti. Posilňujú a ovplyvňujú životné ciele.

Zmeníte svoje myslenie, konanie aj pohľad na svet. Pozitívom je, že energia, ktorú budete vysielať do okolia, bude nákazlivá a život vás aj vašich blízkych nadobudne nový rozmer. 

1. V MOJOM SVETE JE VŠETKO V PORIADKU

Niekedy sa to nezdá, občas nás to bolí a občas pochybujeme. Dôverujte situácii, ktorá k vám prišla. Verte, že všetko je tak, ako má byť. Aj keď sa to v tomto momente nezdá, veci sa dejú presne tak, ako majú a príde k vám to, čo má prísť. 

2. MOJE SRDCE JE PLNÉ LÁSKY A POCHOPENIA

Čím viac lásky šírite, tým viac jej budete dostávať. Dôležité je však nemať očakávania. Šíriť dobro a lásku nezištne. Až vtedy pocítite účinky toho, čo vysielate a rozdávate. Vaše srdce naplňte pochopením. Každý máme horšie a lepšie dni.

3. VŽDY KU MNE VŠETKO PRÍDE V PRAVÝ ČAS

Verte v načasovanie. Netrpezlivosť, tá naša verná spoločníčka, nás občas rozhodí a my máme pocit, že veci sa nedejú tak, ako chceme. Že možno nič nie je také, ako sme si vysnívali. Že vesmíru neskutočne dlho trvá, kým nám dá, o čo žiadame. Je to však tak: všetko k nám príde vtedy, keď má. Dôverujte tomu.

4. SOM OCHOTNÝ UČIŤ SA NOVÉ VECI, SOM OCHOTNÝ NAČÚVAŤ

Akokoľvek zvláštne to znie, skúste viac počúvať. Vnímať, premýšľať, prijímať. Počúvajte srdcom, nechajte si informáciu prejsť vnútrom, rozplynúť ju a dovoľte svojej intuícii, aby naplno pracovala. Naučíte sa mnoho vecí a pochopíte mnoho situácií.

5. JA TVORÍM SVOJU BUDÚCNOSŤ, PRETO SÚ MOJE MYŠLIENKY POZITÍVNE

Sila myšlienky je obrovská. Naučte sa cielene odháňať tie negatívne. Chce to cvik, trpezlivosť a skutočný zápal pre vec. Ak sa vám podarí pozerať sa na veci s nadhľadom, vidieť pohár do polovice plný, a nie prázdny, váš život naberie správny smer. Myslieť pozitívne je na začiatku ťažké, avšak, neskôr vám vlezie pod kožu a stane sa vašou prirodzenou súčasťou.

6. VŽDY MA NAPĹŇA A OBKLOPUJE POKOJ

Ach, azda najťažšia z afirmácií, všakže? Ostať pokojný, ak sa vesmír točí tak, ako si želáme je jednoduché. Skúste však zachovať pokoj aj vo vypätých situáciách. So všetkými ďalšími afirmáciami to bude jednoduchšie. Nezabudnite: dôverujte situácii, načasovaniu, a pokoj sa dostaví.

7. NEBOJÍM SA ZMIEN, VÍTAM A PRIJÍMAM ICH VO SVOJOM ŽIVOTE

Verte, že každá zmena vás má niekam posunúť. Vystúpte z komfortnej zóny a nebojte sa experimentovať. Nemusí všetko ísť stále rovnakým stereotypom. Práve vybočenie zo zabehnutých koľají dá nový vietor do vašich plachiet. V konečnom dôsledku, na vlastnej koži takto spoznáte, že všetko má svoj dôvod. Aj zmena, ktorá vám zo začiatku možno úplne nevonia...

8. SOM SLOBODNÝ A PLNÝ RADOSTI

Slobodný vo svojom vnútri, slobodný v rozhodovaní. To je azda to najdôležitejšie. Nikomu a ničomu sa nemusíte spovedať. Konajte tak, ako to cítite. Vy musíte byť spokojní a šťastní, potom takým dokážete robiť aj svoje okolie. To nie je fráza, to je fakt. Sloboda rozhodovania a konania prináša radosť. 

9. MÁM HOJNOSŤ V KAŽDEJ OBLASTI ŽIVOTA

Čo opakujete, to sa bude diať. Čo vyšlete, to k vám príde. Koľko žiadate, toľko dostanete. Hojnosť príde vo vzťahoch, priateľstvách, financiách, zážitkoch. Naučte sa prijať aj rozdať. Dôverujte. Sebe, vesmíru, okoliu aj situáciám, ktoré vás stretávajú. 

10. SOM ZDRAVÝ A VŠETKO V MOJOM TELE JE V PORIADKU

Isteže, každého občas bolí hlava, chrbát, každý má dni, keď sa necíti vo svojej koži. Verte však, že je to len dočasný stav a vaše telo je schopné regenerácie. Stravujte sa a žite tak, aby ste mu neškodili. Zdravie máte len jedno. Zdravá strava, pohyb v kombinácii s touto afirmáciou môže byť skutočne cestou k dlhému, vitálnemu životu.