Zdravé nezdravé: rýchle fit chlebíky bez kvásku

Dominika Bleščáková | 21. február 2010
Zdravé nezdravé: rýchle fit chlebíky bez kvásku

Kto by nemiloval vôňu a chuť čerstvo upečeného chleba? Napriek tomu, že za posledné roky si zažíva domáce kváskovanie hotový boom, nie každý má na to čas a chuť. Prinášame vám recepty na rýchle, jednoduché a fantastické chlebíky bez kysnutia, ktoré zvládne úplne každý a to už za pár minút.

Bezlepkový chlieb s vlákninou

bezlepkový chlieb s vlákninou

Je jednoduchý, rýchly a bez lepku! Oproti klasickým chlebom sa líši rôsolovitejšou konzistenciou a vajíčkovou chuťou, avšak s domácim hummusom alebo zdravou nátierkou chutí fantasticky. Zvládnu ho aj úplný amatéri a stačí vám k nemu zopár surovín.

RECEPT NÁJDETE TU

Írsky chlieb bez  kvásku

írsky chlieb bez kvásku

Počuli ste už o írskom chlebe? Ide o nekysnutý chlieb bez droždia alebo kvásku, ktorý chutí na nerozoznanie od toho klasického. Chlieb má chrumkavú kôrku, je nadýchaný, vláčny, plný živín a vhodný aj pre ľudí s problematickým trávením.

RECEPT NÁJDETE TU

Ražný nekysnutý chlebík

ražný chlebík bez kvásku

Zdravý chlieb bez droždia a kvásku. Hotový do hodinky, s úžasnou chuťou a výživným zložením.

RECEPT NÁJDETE TU

Fantastický banánový chlebík

banánový chlebík

Neskutočne voňavý, fantasticky vláčny a s úžasnými výživovými hodnotami. Zasýti, poteší chuťové poháriky a nakopne energiou. Doprajte si k raňajkám, na desiatu či na olovrant tento famózny banánový chlebík a garantujeme vám, že sa ho nebudete vedieť dojesť.

RECEPT NÁJDETE TU